Gala UFT editia a 5-a | Ultimate Fighting Tournament – Gala de MMA si Kickbox

Comunicat de presa 22.03.2016

Gala UFT editia a 5-a

Ultimate Fighting Tournament – Gala de MMA si Kickbox

Cluj-Napoca, 15.04.2016

 

În data de 15 aprilie 2016 va avea loc cea de-a 5-a ediție a Galei UFT – Ultimate Fighting Tournament. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor HORIA DEMIAN din Cluj-Napoca și va conține un SHOW EXCEPȚIONAL de Lupte în Cușcă. Se vor disputa meciuri de MMA – Arte Martiale Mixte și Kickbox între cei mai buni sportivi din Cluj-Napoca dar și sportivi din țara și străinătate. Pe langă celebrele lupte în cușcă publicul va avea ocazia să vadă și un spectacol de sunet și lumini precum și nelipsitele animatoare.

 

La acest eveniment s-au pus în vânzare bilete în presale la prețul de 30 lei în Tribună iar la Masa Vip la prețul de 120 lei/loc. Masa Vip contine 6 locuri. La ediția anterioară au participat peste 2400 de spectatori, MMA Transilvania, Tengu Cluj și Pretorienii Deva având cele mai numeroase galerii.

 

Biletele se pot achizitiona de la Standul de Bilete de la Iulius Mall, de la Sediul Omnipass de pe strada Avram Iancu nr. 27, de pe site-ul www.bilete.ro , din Magazinele Inmedio, Magazinele Germanos și de la Sediile Poștei Române.

 

Vă așteptăm în numar cât mai numeros să îi susțineți pe cei mai buni luptători din Cluj-Napoca!

 

Mai multe informații puteti sa găsiți pe pagina de FB: www.facebook.com/UFT.ro sau pe pagina oficială a evenimentului www.uft.ro .

 

Organizatorii tin sa le multumeasca tuturor celor care se implică în dezvoltarea artelor marțiale și a sportului în general. Multumim EBS Romania, Coral Impex, HC Kinetic, Club Bora Bora, Grande-Dame, Omnipass, Casa de Cultura a Studentilor,  DJST Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean,  Federatia Organizatia Romana de Arte Martiale Mixte, MMA Transilvania, CDJ Events si toti ceilalti.

 

Susținem Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii!

 

Cu respect,

Haidu Sebastian Ioan

Promoter UFT

contact@uft.ro

afis uft

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!