CAMPIONATUL NATIONAL UNIVERSITAR la TAEKWONDO WTF

CAMPIONATUL NATIONAL UNIVERSITAR la TAEKWONDO WTF

In data de 16 Aprilie 2016 a avut loc in localitatea Bucuresti competitia de Taekwondo WTF intitulata “Camionatul National Universitar”, competitie destinata tuturor sportivilor inscrisi la studii universitare. Aceasta competitie demonstreaza faptul ca preocuparea pentru invatamant in toate ciclurile lui este una primordiala pentru practicantii disciplinei olimpice Taekwondo WTF. Toate studiile si cercetarile de specialitate au demonstrat faptul ca in disciplina olimpica Taekwondo WTF marea performanta nu poate fi data decat de un inalt grad de inteligenta, de aici si sintagma ca “Taekwondo este sahul artelor martiale”.
La aceasta competitie au participat 3 sportivi legimati la Clubul Sportiv ILYO, si anume: LESAN BIANCA NICOLETTA si IOANA TEODOR IACOB studenti in cadrul Universitatii “Babes BOLYAI”din Cluj Napoca si SOS CRISTIAN student in cadrul USAMV Cluj Napoca. Toti cei trei sportivi au obtinut medalii la aceasta competitie, respectiv LESAN BIANCA NICOLETTA a obtinut locul 2 (vicecampiona nationala universitara) , iar sportivii IOANA TEODOR IACOB si SOS CRISTIAN au obtinut locul 3 (medalia de bronz).
Conducerea clubului sportiv ILYO multumeste sportivilor pentru munca depusa in obtinerea acestor rezultate si le ureaza success la invatatura in domeniile pe care ei le-au ales pentru viitorul lor profesional. (Marius Muti – Antrenor CS Ilyo Bistrita)

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!