Cristian Brejan şi Dario Drotar, campioni europeni, după participarea la Campionatul European WKA-WTKA de la Bucureşti

Campionatul European WKA-WTKA a fost organizat de Federația Română de Freestyle Kickboxing (FRFK), împreună cu Fundația pentru Tineret București. Evenimentul a reunit sute de sportivi din Romania, Azerbaidjan, Bulgaria, Germania, Italia, Suedia si Ucraina, practicanţi de Freestyle Semi/Light/Kick, Freestyle K1/K1 Light, Traditional Karate, Musical Form si Muay Boran.

Dupa doua zile de competitie sportivii Clubului Firekick-boxing din Gherla, antrenati de Paul Florean au reusit sa obtina rezultate de exceptie. Cristian Brejan a concurat la categoria -70 kg juniori, iar Dario Drotar la -65 kg seniori. Ambii sportivi si-au nimicit adversarii prin K.O. rapid, cucerind mult ravnitul titlu de campioni europeni.

Alexandru Marton a pierdut din pacate in finala la -70 kg, castigand titlul de vicecampion european. Vasile Sica s-a luptat la juniori -60 kg si a obtinut un frumos loc 3.

“Avem baieti minunati, le multumim tuturor gherlenilor pentru sustinere si ajutor, restaurantului ParkHouse si dl. Ioan Neselean, care ne-au ajutat sa participam la acest campionat extrem de important si sa castigam aceste uriase premii pentru Gherla”, a declarat Paul Florean Antrenorul CS Firekick Gherla.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!