Taekwondo

Cupa Europeana de TaeKwonDo – editia a 7-a, Sala Polivalenta – Cluj-Napoca

Cea de-a şaptea ediţie a Cupei Europei la Taekwon-do ITF, un eveniment grandios în sfera artelor marţiale, organizat an de an în cele mai importante oraşe ale Europei, va fi găzduit în perioada 24-26 iunie 2016 in Cluj-Napoca. Toţi iubitorii sportului de contact sunt aşteptaţi la Sala Polivalenta să vizioneze spectacolul oferit de sportivi din România şi din alte 14 ţări europene.

“Suntem deosebit de încântaţi că am reuşit să aducem o asemenea competiţie de însemnătate majoră în România şi, totodată, suntem bucuroşi că gazda acestei competiţii europene este oraşul Cluj-Napoca, un oraş care în ultima perioadă atrage evenimente sportive de amploare naţională şi internaţională. Am găsit aici o susţinere extraordinară din partea autorităţilor locale, care ne-au acordat tot sprijinul pentru aducerea şi organizarea acestei competiţii în Cluj-Napoca. Sperăm ca evenimentul să se desfăşoare în limitele fair-play-ului şi să ne bucurăm de o participare numeroasă a sportivilor şi spectatorilor”, a declarat Cosmin Oprescu, preşedintele Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Un eveniment conex, desfăşurat vineri, 25 iunie 2016, va reuni în aceeaşi locaţie micii luptători de Taekwon-do, în cadrul Cupei Internaţionale de Taekwon-do ITF pentru Copii şi Cadeţi. Micii sportivi, viitori campioni la Taekwon-do, vor concura şi vor face spectacol în cadrul evenimentului, ţintind la cele mai înalte poziţii în clasamentul general.