Kickbox – Parteneriat important intre UFT si ACB pentru evenimentul din 18 septembrie de la Cluj-Napoca

Promotia clujeana de MMA si Kickbox in cusca, UFT – Ultimate Fighting Tournament a intrat in colaborare cu binecunoscuta promotie cecena ACB pentru superevenimentul ACB KB7 ce se va desfasura in 18 septembrie in Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

ACB KB7 va incepe duminica, 18 septembrie 2016, de la ora 18:00 si va fi transmisa live pe sport.ro .  Main eventul acestui eveniment ii va aduce fata in fata pe Benjamin Adegbuyi si olandezul Steve Reezight, la categoria grea.

Benny este la ora actuala cel mai mediatizat luptator de kickbox din Romania si este numarul 2 mondial in calsamentul celei mai importante promotii din lume. Acesta a participat la numeroase show-uri de televiziune dar a si jucat intr-un film de arte martiale alaturi de binecunoscutul Ben Saddik.

Prin acest parteneriat intre UFT si ACB, se confirma inca odata parcursul extraordinar pe care promotia clujeana l-a avut in ultimii ani, UFT reusind sa ajunga un brand important in lumea artelor martiale mixte si de contact din Romania. UFT- Ultimate Fighting Tournament a reusit sa umple la capacitate de 95% Sala Sporturilor Horia Demian la editia cu numarul 5 din luna aprilie 2016.

Urmatorul eveniment UFT – Ultimate Fighting Tournament va fi cel mai probabil organizat in luna noiembrie a acestui an, editie care va pune in premiera in joc si primele Centuri UFT. Bineinteles la UFT 6 vor participa cei mai buni luptatori de MMA si Kickbox din tara dar si din strainatate, veti putea sa ii urmariti la treaba pe cei mai buni sportivi de profil din Cluj-Napoca.

 

????????????????????????????????????

13161957_798466086923067_8642251321766961145_o

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!