Kickbox – Benny Adegbuyi vs Steve Reezigt, la Cluj!

Benjamin Adegbuyi Miron este la ora actuala cel mai important luptator de kickbox din Romania. El a reusit sa ajunga pe locul 2 in cel mai important clasament de profil din lume, dupa celebrul Rico Verhoeven, olandezul care detine centura Glory la categoria grea.

Benny supranumit si ‘Mr. Gentleman’ s-a nascut la Cluj-Napoca si a crescut in Aiud, judetul Alba. El a inceput sa practice artele martiale inca de cand era mic (8-9 ani), practicand karate cu sensei Nicu Craciun la CS Dojokan Aiud. Apoi a intrerupt antrenamentele pentru o perioada mai indelungata de ani dar in cele din urma a inceput sa practice kickbox-ul. Astfel a fost remarcat de cativa oameni importanti din lumea sportului de contact si a plecat la Bucuresti sa se antreneza la Respect Gym, cea mai puternica sala de Kickbox din Romania.

Promotorul Eduard Irimia a fost cel care i-a oferit sansa de a lupta in SUPERKOMBAT, cea mai cunoscuta promotie de kickbox din Romania, promotie transmisa live pe eurosport in peste 50 de tari. Benny a reusit sa castige primele meciuri din Superkombat si apoi meciul impotriva egipteanului Hesdy Gerges in promotia Glory, meci care l-a propulsat pe locul 3 in lume. Benny a reusit sa se impuna in Glory impotriva luptatorilor Daniel Sam, Dmytro Bezus, Jahfarr Wilnis, Mladen Brestovac dar a si pierdut de doua ori in fata campionului Rico Verhoeven.

Benny se pregateste pentru urmatorul meci care va avea loc in 18 septembrie la Cluj-Napoca, impotriva olandezului Steve Reezight. Meciul se va disputa in promotia cecena ACB, reprezentata in Romania de promoterul Alex Baciu.

ACB KB7 este cel mai important eveniment de kickbox al anului in Romania si va reuni sportivi din peste 10 tari. Cluj-Napoca va fi reprezentat de 3 sportivi: Bunea Izidor si Ion Surdu de la MMA Transilvania si Pisari Andrei de la Centrul Tengu.

Toti fanii sportului de contact dar si iubitorii de show si adrenalina sunt asteptati sa ii sustina pe sportivii romani, duminica 18 septembrie, incepand cu ora 18:00 la Sala Sporturilor Horia Demian!

acbbb

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!