ACB KB7 – Gala de Kickbox la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca va gazdui in data de 18 septembrie 2016 cel mai important eveniment de kickbox al anului din Romania. Evenimentul este organizat de promotia ACB din Cecenia in parteneriat cu promotia locala de Kickbox si MMA – Ultimate Fighting Tournament (UFT).

Main eventul galei se va disputa intre Benny Adegbuyi, numarul 2 mondial la ora actuala, si Olandezul Steve Reezight.

Din Cluj-Napoca vor lupta Bunea Izidor de la MMA Transilvania si Pisari Andrei de la Centrul Tengu. Cei doi sportivi clujeni va promit lupte spectaculoase, cele mai frumoase fete de ring precum si nelipsitele KO-uri!!!

Evenimentul este unul de amploare, cu o logistica impresionanta ce cuprinde sunet si jocuri de lumini, ecrane cu leduri, intrari spectaculoase, fete frumoase si multa adrenalina! Sunt asteptati toti iubitorii de sport, evenimente si senzatii tari!!!

Biletele se pot cumpara de la standul de bilete de la Iulius Mall, de pe http://www.bilete.ro/acb-kb7-18-sept-2016 , din magazinele Germanos, Inmedio sau de la sediile Postei Romane.

Mai multe informatii se pot gasi pe pagina de fb https://www.facebook.com/events/159230227846572/ sau https://www.facebook.com/Adegbuyi.Reezigit/

Biletele pornesc de la 40 de lei in tribuna si 200 lei/loc Vip la masa.

BUNEA IZIdor

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!