Bilete VIP la Gala ACB KB7 – Benjamin Adegbuyi

In data de 18 septembrie 2016 va avea loc cel mai important eveniment sportiv de arte martiale al toamnei, la Cluj-Napoca. Numarul 2 mondial in kickbox, Benny Adegbuyi, va lupta in main event-ul ACB KB7. Gala de kickbox va fi difuzata in direct pe sport.ro si in acelasi timp in Rusia, China, Cecenia, Croatia si Olanda.

S-au pus in vanzare biletele VIP pentru acest eveniment, la pretul de 200 lei/loc. O masa contine 6 locuri. Celelalte bilete se pot cumpara cu pretul de 40 de lei. Biletele se vand la Standul de bilete de la Iulius Mall, pe site-ul www.bilete.ro , in magazinele Germanos, magazinele Inmedio si la sediile Postei Romane. In Cluj biletele se pot achizitiona si de la CS MMA Transilvania sau Centrul Tengu.

Bunea Izidor si Pisari Andrei, reprezentantii Clujului va promit un show de exceptie, cu multa adrenalina, fete frumoase, sunet si jocuri de lumini.

Toti cei care stiu cum sa savureze un spectacol adevarat sunt asteptati la Sala Sporturilor Horia Demian, duminica 18 septembrie incepand cu ora 18:00.

 

Pagina event https://www.facebook.com/events/159230227846572/

Bilete http://www.bilete.ro/acb-kb7-18-sept-2016

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!