MMA Transilvania – Victorii importante la Rmmaf12

In data de 31 octombrie 2016 a avut loc evenimentul de Arte Martiale Mixte MMA – KOnflict in cusca. Evenimentul s-a desfasurat sub egida Rmmaf, federatie sustinuta si de UFT – Ultimate Fighting Tournament. In cadrul evenimentului s-au disputat 7 meciuri pe regului de MMA Amatori si 6 meciuri pe reguli de MMA Profesionisti.

Main eventul serii a fost lupta dintre cel mai important luptator de MMA din Romania: Ion Pascu ‘ BOMBARDIERUL ‘ si sarbul Djordje Markovici. Ion Pascu a reusit sa il invinga in prima pepriza pe sarb printr-o tehnica articulara pe brat, Armbar.

Din Cluj-Napoca au luptat Ion Surdu, Bunea Izidor si Islam Rechidov de la MMA Transilvania toti 3.

Ion Surdu a castigat la puncte, in cel mai disputat meci al serii, impotriva lui ‘Rambo’ – Florin Lambagiu de la Scorpions Iasi. Ion Surdu l-a dominat pe colegul lui Morosanu in toate cele 3 reprize de 5 minute, punctand atat cu lovituri directe de brat, crosee, uppercut-uri, lovituri de picior frontale, genunchi, takedown-uri… reusind astfel sa ridice toata sala in picioare. A fost un meci extrem de dificil, ‘Rambo’ avand o conditie fizica de invidiat si un suflet de luptator, doar asa reusind sa duca pana la capat cele 3 reprize. ‘Rambo’ de la Scorpins Iasi este invins pentru prima data, acesta avand inainte de acest meci 2 victorii pe reguli de MMA si alte 2 victorii pe reguli de Kickbox.

ion surdu mma tarnsilvania islam rechidov

Bunea Izidor a pierdut in prima repriza lupta impotriva lui Bejenaru Marinica de la Korona Fight Sport Brasov printr-o ‘cheie pe picior’. Izidor a revenit in cusca dupa o serie nefasta de meciuri pe reguli de Kickbox si desi era accidentat la genunchi inaintea acestui meci a acceptat sa lupte. Acesta a promis dupa acest meci ca le va oferi un meci exceptional tuturor celor care il sustin in urmatorul eveniment de MMA.

Islam Rechidov a avut o prestatie exceptionala in fata unui luptator de la Absoluto Bucuresti, fiind cel de-al doilea meci castigat de Islam din cele doua disputate. Islam este un luptator de etnie Cecena stabilit in Franta iar momentan studiaza medicina dentara in Cluj-Napoca. Acesta se antreneaza de 1 an cu Haidu Sebastian, Prian Tudor si Pop Claudiu la clubul sportiv MMA Transilvania.

Sportivii si antrenorii le multumesc celor care ii sustin financiar in toate deplasarile: CORAL IMPEX, Pizzeria La Ses, Spot Optik si Dakota Smith, Cisela Transcom, MINExpert, HC Kinetic, Sparta Fighting fight-imperial.ro si salonul The Secret.

14650128_1661020080875243_2374146352435750441_n 14725685_1666064750370776_919768469400624974_n

Mai multe detalii despre MMA Transilvania gasiti pe pagina de fb sau pe siteul oficial www.mmacluj.ro 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!