Kickbox – MMA Transilvania se intoarce cu o salba de medalii de la ‘Confruntarea Ingerilor!

In 27 noiembrie 2016 a avut loc ‘Confruntarea Ingerilor’ la Kickbox. Competitia dedicata amatorilor de arte martiale de contact s-a desfasurat in Sala Sporturilor din Deva.

La competitie au participat peste 100 de sportivi din toata tara, CS MMA Transilvania participand cu 8 sportivi: Alin Seller, Todea Emanuel, Vlasan Andrei, Vlad Vaidos, Vlad Cotanga, Pop Horatiu, Hassoun Gassan si Flavius Porutiu.

6 din cei 8 sportivi au reusit sa isi invinga adversarii la puncte sau prin KO.

Vlasan Andrei, Todea Emanuel, Alin Seller, Gassan Hassoun, Pop Horatiu si Flavius Porutiu sunt cei care au obtinut medalia de aur la aceasta competitie. Astfel MMA Transilvania s-a intors cu o salba de medalii importante la Kickbox, demonstrand ca este clubul sportiv care a avut cea mai rapida accensiune in artele martiale de contact din Transilvania.

MMA Transilvania ii asteapta pe toti cei care doresc sa practice cursuri de autoaparare, de Luni-Vineri la ora 18:00 la Stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca. Informatii pe www.mmacluj.ro sau pe pagina oficiala de facebook https://www.facebook.com/mmatransilvania/

mma-transilvania-kickbox

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!