A 7-A CONVENTIE INTERNATIONALA DE FITNESS DIN ROMANIA – 22-23 APRILIE 2017

larisa-balea-fitness Larisa Balea

 

“Ii invitam pe toti cei care iubesc fitness-ul sa se antreneze impreuna in cadrul unuia dintre cele mai apreciate evenimente de fitness din Europa.

Multi dintre prezentatorii de top la nivel global vor fi prezenti, iar dumneavoastra veti putea lua parte la cele mai noi si trendsetting ore de fitness.

Nu este nevoie sa fiti instructori autorizati pentru a putea participa. Tot ceea ce va trebuie sunt o atitidune pozitiva si echipamentul de fitness.”

Pentru mai multe informatii, sunati la + 40 735 559 251 , la + 40 735 559 252 sau la + 40 727 347 761

 

Larisa Balea, este instructor de Zumba® din noiembrie 2011.Dupa ce si-a incheiat cariera in sportul de performanta, a intrat in lumea fitness-ului. Pasionata fiind de sport, dans si muzica, a ales sa predea cursul de Zumba Fitness.Fiind o fire vesela si carismatica, adora sa “fure” zambete de la cursantii sai . A participat la diverse evenimente interne si internationale Zumba Fitness, astfel acumuland experienta.

Ea recomanda acest program tuturor celor care vor sa imbine arderea caloriilor cu dansul pe diferite ritmuri latino, dar si alte influente internationale, cum ar fi dancehall, bhangra, hip-hop,etc.Asadar  toti cei care iau parte la clasele de Zumba®, au parte de distractie garantata si se mentin in forma.

 

fitness zumba-fitness

ZUMBA FITNESS

SAMBATA, 22 APRILIE – 15:15 – 16:15

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!