Superkombat a semnat cu CBS Sports pentru televizarea galelor în America de Nord

Superkombat, una din cele mai importante promoţii de kickbox din Europa, condusă de românul Eduard Irimia, și televiziunea americană CBS Sports Network au anunțat că au semnat un acord pentru ca șase evenimente produse de organizația românească să fie transmise în prime-time în Statele Unite ale Americii și Canada, în anul 2017.

Galele vor include atât sportivi internaționali și americani în meciuri eliminatorii la categoria grea, dar și titluri mondiale la diverse categorii. În plus, pe lângă confruntările pe reguli de kickboxing, evenimentele vor programa și confruntări de MMA, confruntări prin care se doreşte atragerea fanilor de mixed marţial arts.

CBS Sports Network este disponibil în peste 98 de milioane de case din Statele Unite ale Americii și Canada, cu 48 de milioane de abonați prin cablu, video, telco provideri, dar și prin satelit pe Direct TV, canalul 221, și Dish Network, canalul 158.

Programul de televiziune al galelor Superkombat în cadrul postului CBS Sports Network va fi prezentat într-un comunicat în următoarea perioadă.

Până in prezent galele de kickbox din cadrul SUPERKOMBAT au fost televizate de EUROSPORT fiind transmise în peste 90 de ţări, din 5 continente.

local-kombat-

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!