Taekwondo WTF – Ionela Musteață, locul II la Taekwondo German Open din Hamburg

Sportiva Liana Ionela Musteață, legitimată la Clubul Sportiv Ilyo Bistrița a participat în perioada 21-22 ianuarie 2017 la o competiție internațională, prima din calendarul competițional al anului 2017, unde a reușit să câștige locul II, la Taekwondo WTF.

”Felicitări Liana Ionela Musteață pentru performanța de la competiția German Open G1 Hamburg 21-22.01.2017. Locul 2 la prima competiție internațională de acest nivel ca junioară. După 4 victorii Liana a pierdut finala. Sperăm că acesta va fi începutul unui nou șir de reușite!”, spune antrenorul Marius Muti.

Clubul Sportiv ILYO a fost infiintat in data de 15.10.2009, fiind constituit ca o structura sportiva, persoana juridica de drept privat neguvernamentala, apolitica si nonprofit. Presedintele si Antrenorul Clubului este Marius Muti Nicolae.

Clubul Sportiv ILYO are sediul in localitatea Bistrita, telul clubului fiind acela de a depista, pregati si promova tinere talente pentru sportul de performanta in mai multe ramuri sportive, principala ramura fiind Taekwondo W.T.F.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!