SportControl

”Gala Sportului Aiudean”, prima ediție. Sportivii cu rezultate de excepție, recompensați cu premii, distincții și trofee de administrația locală

Primăria Municipiului Aiud și Consiliul Local Aiud organizează în data de 28 februarie 2017 evenimentul ”Gala Sportului Aiudean”, gală la care vor fi decernate premii, distincții și trofee tuturor sportivilor cu rezultate de excepție.

Acest eveniment se află la prima ediție fiind o inițiativă lăudabilă la adresa municipalității, o inițiativă care dorește să promoveze și să recompenseze cele mai mari valori ale sportului Aiudean.

Premierile vor fi făcute în baza actelor normative în vigoare, ca urmare a rezultatelor de excepție obținute de către sportivii aiudeni în cadrul concursurilor naționale și internaționale, pe ramuri sportive, probe și categorii de competiții oficiale și în baza nominalizărilor cluburilor.

Sportivii care au avut rezultate importante la competițiile naționale și internaționale vor putea fi sărbătoriți și aplaudați, la ei acasă, într-o gală dedicată lor și antrenorilor lor.