Ion Surdu a câştigat Centura Supreme Night Fight 2017 în gala de la Dej

Sâmbătă, 4 martie 2017, a avut loc cea de-a 2-a ediţie a galei de Kickbox şi MMA – Supreme Night Fight, la Dej.

La acest eveniment au participat un număr de 30 de luptători din ţară şi din străinătate care s-au înfruntat în 10 meciuri de kickbox şi 5 meciuri pe reguli de mixed martial arts. Paul Florean, organizatorul acestei competiţii, a reuşit să umple până la refuz sala cu spectatori dornici de lupte puternice.

Main Eventul de MMA s-a disputat între Ion Surdu de la MMA Transilvania şi Andrei Vasinca de la Kudokai Sibiu, la categoria -77kg. Ion Surdu a reuşit un KO spectaculos în prima repriză, surprizându-l pe Vasinca cu un uppercut în bărbie care l-a pus la podea pe acesta.

Ion Surdu a ridicat sala în picioare şi a demonstrat încă odată ca este unul dintre cei mai buni luptători la categoria lui. Ion Surdu este neînvins la Profesionisti la MMA având până în prezent 3 meciuri şi tot atâtea victorii.

Centura Supreme Night Fight pe reguli de MMA la -77kg a venit la Cluj la MMA Transilvania care la mai avut în aceeaşi gală pe Islam Rechidov. Islam a reuşit sâ câştige tot în faţa unui luptâtor de la Kudokai, Munteanu Ionuţ, printr-o submisie spectaculoasă.

MMA Transilvania confirmă încă odata că este un club de temut în România dar şi peste hotare!

Ion Surdu le mulţumeste tuturor susţinătorilor, colegilor de la club care au fost într-un număr foarte mare pentru a-l aclama dar şi echipei Smartmovecrossfit, Min expert, salonului Thesecret, magazinului http://www.fight-imperial.ro/, CISELA TRANSCOM, CORAL IMPEX, World Express Spedition, SpotOptik, Pizzeria La Şes precum şi echipei de la HC Kinetic.

mma transilvania gala supreme night fight dej 2017

mma transilvania gala supreme night fight dej 2017

gala supreme night fight dej

gala supreme night fight dej

islam rechidov

islam rechidov mma transilvania

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!