Kickbox – Cibu Adrian pierde prin KO în prima repriză la debutul în SUPERKOMBAT

Cibu Adrian, luptătorul Centrului de Arte Marţiale Tengu din Cluj-Napoca a pierdut prin KO în prima repriză la debutul său în SUPERKOMBAT.

Cibu Adrian împreună cu staff-ul său au acceptat acest meci înainte cu 1 săptămână de startul evenimentului, acesta câştigând la rândul său în faţa lui Buceag Nicolai tot prin KO în prima rundă, în Gala SNF2.

Cibu, originar din Alba-iulia a reuşit să câştige în data de 4 martie Centura Supreme Night Fight la Kickbox, la categoria -80kg după un meci foarte scurt, în faţa lui Buceag Nicolai. Buceag avea programata lupta împotriva lui Dumitru Ţopai dar nu a mai putut să susţină meciul după KO-ul încasat de la Cibu în gala de la Dej. Astfel Cibu Adrian a acceptat să lupte în locul lui Nicolai în Gala SUPERKOMBAT şi să îl înfrunte pe Dumitru Ţopai la o categorie superioară de greutate, -86kg.

Cibu Adrian a câştigat, la sfârşitul lui 2016, piramida de 8 luptători de la Deva, piramidă prin care are dreptul de a lupta pentru CENTURA TRANSILVANIEI la Kickbox, la categoria -80kg. Deţinătorul centurii este Flavius Boiciuc de la Pretorienii Deva, cel care l-a învins în aprilie 2016 în Gala UFT pe Vasinca Andrei de la Kudokai Sibiu.

Astfel în data de 5 mai va avea loc confruntarea dintre Cibu şi Boiciuc, o confruntare prin care se va decide cine va fi deţinătorul Centurii Transilvaniei în 2017. Confruntarea va avea loc la Sala Sporturilor Horia Demian, în cadrul celei de-a 6-a ediţii a Galei Ultimate Fighting Tournament, promoţie de MMA şi Kickbox în Cuşcă.

tengu cluj

tengu cluj

 

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!