Românul Tibi Uşeriu a trecut primul linia de sosire, a doua oară, după ce a câştigat şi anul trecut Locul I la Ultramaratonul Arctic Ultra 6633.

Românul Tiberiu Uşeriu a trecut primul linia de sosire, a doua oară, după ce a câştigat titlul şi anul trecut, la Ultramaratonul Arctic 6633. Tiberiu Ușeriu, ultramaratonistul român, a câstigat anul trecut aceasta competiție considerată cea mai dură din lume.

Anul asta a castigat a doua oara, conducand DETAȘAT, de la un capăt la altul al cursei. Bistriteanul este singurul om de pe pamânt care reușește performanța de a se impune de doua ori la rând în aceasta cursă de supraviețuire. În același timp este singurul câștigător care a mai avut curajul să revină la start.

7 ore în intunericul arctic la -38 de grade, cu vânt este un lucru pe care mulți dintre noi nu ar reuși să le ducă până la final. Tibi Ușeriu s-a confruntat cu degerături, cu infecții, ba chiar era să fie oprit de medicul competiției datorită pericolului de îmbolnăvire severă. Tiberiu a ales sa continue pe proprie raspundere.

Felicitări Tibi pentru această mare realizare!!!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!