Kickbox – Drotar Dario de la Firekick Boxing Gherla, câștigător la Ayo Fighting Tournament.

Pe data de 25 Martie 2017 s-a desfășurat Gala de Box și Kickbox AYO Fighting Tournament, la Baia Mare. Evenimentul a reunit 22 de sportivi în 10 meciuri pe reguli de kickbox și unul de box.

Drotar Dario de la CS Firekick Boxing Gherla a luptat la categoria -72kg împotriva luptătorului STEFAN RADU de la Clubul Friends gym Satu Mare pe care l-a învins la decizie după 3 reprize de kickbox.

Dario Drotar a început foarte bine meciul și pe finalul rundei 1 pe o eschiva și contraatac a aruncat un upercut pe bărbia adversarului punându-l jos pe Radu Stefan. Următoarele 2 reprize au fost câștigate tot de Drotar Dario.‘ ne relatează Paul Florean, antrenorul clubului din Gherla.

La eveniment au participat aproximativ 1200 spectatori, printre ei numărându-se și nume precum CATALIN MOROSANU, SEBASTIAN COBANU, LUCIAN BOT, SEBASTIAN COZMANCA sau GINA PISTOL pe post de prezentatoare.

ANDREI STOICA numit și MR. KO a câștigat în prima repriză prin KO, Dorin Stan s-a impus la decizie după o repriză de departajare iar boxerul baimarean Florin Cardos a câștigat de asemenea prin KO.

Următorul meci a lui Dario va fi pe data de 5 mai, la Cluj-Napoca, în cadrul Galei UFT 

drotar dario paul florean ayo

drotar dario paul florean ayo

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!