Karate WUKF – Ne propunem ca România să revină pe primul loc în clasamentul pe medalii – Liviu Crișan

Președintele Federației Române de Karate WUKF, Liviu Crișan, a declarat că obiectivul delegației României la Campionatele Europene pentru toate categoriile de vârstă, care vor avea loc la Cluj-Napoca în perioada 5-9 aprilie, va fi ocuparea primului loc în clasamentul final pe medalii.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui peste 2000 de karatisti din toată Europa, sportivi care se vor întrece în diferite probe sportive pe reguli de Karate WUKF. Campionatul European de Karate WUKF se afla la cea de a-9 a ediție, este un campionat destinat sportivilor legitimați, de toate vârstele, atât pentru fete dar cât și pentru băieți. De asemenea vor fi categorii dedicate și persoanelor cu dizabilități.

În deschidere organizatorii promit un spectacol inedit pentru un astfel de eveniment, vor fi jocuri de lasere si lumini, dar și invitați surpriză care au participat la Românii au Talent.

În cadrul evenimentului publicul va avea ocazia să îi vadă pe cei mai buni luptători de karate din România și din Europa dar și să participe la diferitele activități organizate pe holurile Sălii Polivalente. Vor fi organizate activități sportive, va avea loc și un targ tradițional, vor fi prezenți cei de la Produs de Cluj, precum si multe altele.

Publicul clujean este asteptat în număr cat mai numeros să îi susțină pe sportivii români, intrarea la eveniment fiind liberă.

karate

karate

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!