ULTIMATE FIGHTING TOURNAMENT VI – 5 mai 2017 la Cluj!

ULTIMATE FIGHTING TOURNAMENT
Gală de MMA și Kickbox în Cușcă – ediția a 6-a

5 Mai 2017, Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca, ora 19:30

Cluj-Napoca este anul acesta Capitala Sportului European prin evenimentele de mare anvergură pe care le găzduiește.

Campionatul European de KARATE WUKF, meciul de fotbal România – Danemarca, Campionatul European de Gimnastică, EURO BASCHET 2017 și Gala internațională ULTIMATE FIGHTING TOURNAMENT de MMA si Kickbox în Cușcă sunt cele mai importante evenimente sportive din anul 2017, din Cluj-Napoca.

‘Gala UFT VI este un spectacol sportiv, un eveniment prin care se dorește promovarea celor mai buni luptători de MMA și Kickbox din Cluj-Napoca dat și din Transilvania, din țară și din străinătate. De multe ori, deși România are rezultate excepționale în diferite ramuri sportive, prin sportivi și antrenori de calitate, nu se reușește o promovare pe măsură a acestora. România are o tradiție în artele marțiale având rezultate excelente în Box, Judo, Lupte, Karate, Taekwondo iar mai nou și in Kickbox si Arte Marțiale Mixte. Tocmai pentru faptul că aceste ramuri sportive sunt foarte slab promovate, cu mici excepții, noi ne-am asumat faptul de a arăta tuturor că România are Campioni și în artele marțiale de contact.

Ultimate Fighting Tournament este primul eveniment de acest format din România, ne referim la faptul că am adus în cadrul unui eveniment spectacol atât stilul de MMA dar și cel de Kickbox, cu lupte ce au loc în ring de tip Cușcă.

UFT este primul și unicul eveniment de acest gen din Cluj-Napoca, fiind un produs 100% Clujean, toate cele 5 ediții anterioare desfășurându-se la Cluj. Evenimentul UFT a început să fie organizat încă din anul 2012, fiind conceput și implementat de către Haidu Sebastian IoanPreședintele si Antrenorul clubului sportiv MMA Transilvania. De la prima ediție, care a fost organizată la Sala de Sport a Armatei, evenimentul a crescut în audiență și calitate, anual, reușind să avem un public asemenea Concertelor de Muzică sau Dans Internaționale (Lord of the Dance, Edvin Marton – The 3 Million Dollar Violin Concert Show, etc.), de peste 2500 de persoane în Sala Sporturilor ‘Horia Demian’ din Cluj-Napoca’, a declarat Promotorul Galelor UFT – Haidu Sebastian Ioan.

Vă așteptăm în data de 5 mai 2017, ora 19:30 la un eveniment de lupte în cușcă, cu un show de muzică, lumini și animatoare! Mai multe detali găsiți pe pagina de facebook: facebook.com/UFT.ro , sau pe siteul oficial www.uft.ro .

gala mma 2017 uft

gala mma 2017 uft

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!