Taekwondo – Cupa Hwarang, Ediția a III-A, 8 Aprilie 2017

În data de 08.04.2017 localitatea Odorheiu Secuiesc a găzduit 2 competiții de Taekwondo WTF, și anume : Campionatul Național de Poomsae și Cupa Hwarang.

Clubul Sportiv ILYO a participat cu un lot de 13 sportivi reușind să ocupe locul 2 la clasamentul general pe cluburi la Cupa Hwarang și locul 5 la Campionatul Național de Poomsae.

Sportivii clubului au obținut 5 medalii la Campionatul Național și 13 medalii la Cupa Hwarang.

La Campionatul Național s-a obținut 1 medalie de aur prin Sabo Ariana Mara, 1 medalie de argint -Agrişan Stefan Gabriel, 3 medalii de bronz la proba de triplu feminin prin sportivele Sabo Ariana Mara, Solderea Selena și Bindea Ana Luiza.

La Cupa Hwarang sportivii clubului Ilyo au obținut 9 medalii de aur, 2 medalii de argint și 2 medalii de bronz. Medalii de aur : Riti Ana, Bura Mihai Cristian, Tudorache Bogdan, Tudorache Mihai, Sas Tudor Mihai, Cociuban Răzvan Daniel, Bindea Ana Luiza, Pintea Luca Paul și Țenghel Vlad Ioan. Medalii de argint : Solderea Selena și Marian Patrick Mihai. Medalii de bronz : Sabo Ariana Mara și Agrişan Ştefan Gabriel.

Conducerea clubului sportiv ILYO mulțumește tuturor sportivilor pentru munca depusă și susținătorilor pentru încrederea acordată!

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!