Campionatul National de Kempo K1 – Aluas George de la MMA Transilvania reuseste primul sau titlu de Campion National de Kickbox

 

In data de 27.05.2017 a avut loc Campionatul National de Kempo K1, la Centrul Sportiv Apollo, in Bucuresti, la care au participat peste 300 de sportiv. CS MMA Transilvania a participat cu un lot de 8 sportivi care au reusit urmatoarele rezultate

 

Aluas George – Locul I – Campion National de Kempo K1 2017 la categoria 16-18 ani, -60 kg

 

Somesfalean Ana Maria – Locul II – Vicecampioana Nationala de Kempo K1 2017 la categorie 16-18 ani, -60 kg

 

Pop Horatiu – Locul II – Vicecampion National de Kempo K1 2017 la categoria +18 ani, +95 Kg

 

Vlasan Andrei – Locul III la categoria +18 ani, -65 kg

 

Alin Seller – Locul III la categoria 14-16 ani, -65kg

 

Cavacean Darius – Locul III la categoria 16-18 ani, -50kg

 

Alin Muresan a reusit sa castige primul meci de calificare prin KO insa a fost invins la puncte dupa un meci strans, in turul al 2-lea. George Strugari a pierdut in primul tur de calificare in fata unui sportiv mai experimentat.

Somesfalean Ana Maria vicecampioana nationala kempo k1 2017

Somesfalean Ana Maria vicecampioana nationala kempo k1 2017

Presedintele Clubului Haidu Sebastian Ioan a fost insotit de inca 2 instructori, Prian Tudor si Prian George care au pregatit sportivii la un nivel ridicat pentru aceasta competitie.

 

MMA Transilvania prin tot lotul care s-a deplasat la Campionatele Nationale de Kempo K1 tine sa le multumeasca inca odata, celor care au facut posibila deplasarea si cazarea in cele mai bune conditii, companiei CORAL IMPEX, Cisela Transcom, Pizzeria La Ses, World Express Spedition si SPOTOPTIK.

 

Prin rezultatele obtiunte MMA Transilvania confirma inca odata ca este unul dintre cele mai importante cluburi de arte martiale de contact din Cluj-Napoca, din Transilvania dar si din Romania.

 

In perioada urmatoare Clubul se pregateste pentru Tabara de Vara de la Repedea – Maramures ce va avea loc in perioada 3-8 iulie si la care vor participa peste 100 de sportiv din tara dar si din strainatate si la care il vom avea invitat pe Horia Radulescu, antrenorul roman cu cele mai bune rezultate in Kickboxul Mondial.

aluas george campion national kempo k1

aluas george campion national kempo k1

pop horatiu mma transilvania vicecampion national kempo k1 2017

pop horatiu mma transilvania vicecampion national kempo k1 2017

 

2 Comments

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!