DiverseMMA - Mixed Martial ArtsSportControl

Ion Surdu, de la MMA Transilvania, a prezentat colecția de costume Viggo a celebrului designer Catalin Botezatu

Ion Surdu, luptator la clubul sportiv MMA Transilvania, a prezentat colecția de costume Viggo a celebrului designer Catalin Botezatu.

Miercuri, 20 septembrie 2017, la Hanul dintre Sălcii din Alba Iulia, a avut loc lansarea agenţiei „Star Models”, înfiinţată de o tânără albaiuliancă. Sute de iubitori ai modei au fost întâmpinaţi de designeri de marcă, invitatul special al evenimentului fiind Cătălin Botezatu.

Prezentările de modă au fost organizate cu ocazia lansării agenției „Star Models”, înfiinţată de Sorina David, o tânără în vârstă de 34 de ani din Alba Iulia, pasionată de modă care, în urmă cu ceva ani, a fost model.

Ion Surdu a fost prezent la aceasta prezentare de costume pentru barbati din partea Agentiei de modele Euromodels. Euromodels este prima agentie de modele din Cluj-Napoca si una dintre cele mai renumite agentii de modele din Romania. A fost infiintata in anul 1991 de catre Lili Mihacea, fosta model, care este detinatoarea titlului de Miss Cluj si Miss Romania. Lili Mihacea a descoperit, lansat si promovat multe top modele la nivel national si intenational.

Ion Surdu este luptator profesionist de Arte Martiale Mixte la MMA Transilvania si detinatorul a 2 centuri de MMA. Acesta este momentan in pregatire intensa pentru urmatoarea Gala de MMA la care va participa in data de 14 octombrie.

ion2 ion3 ion4 ion6 ion7 ion10

ion surdu mma transilvania catalin botezatu
ion surdu mma transilvania catalin botezatu