“Festivalul international de sah Coral Impex”, editia a 2-a, 2017, Cluj-Napoca

In perioada 22-24 septembrie la FSEGA, din cadrul UBB, a avut loc “Festivalul international de sah Coral Impex”, editia a 2-a.

Competitia de sah rapid a fost dotata cu premii in valoare de 10.000 euro, un nou record pentru sportul mintii din Romania. In cadrul competitiei au jucat 14 mari maestri internationali, din peste 12 tari, in total fiind un numar de 264 de concurenti.

Primele opt locuri din cadrul acestui open de şah au fost adjudecate de urmatorii jucatori: Sergey Fedorchuk (GM, Ucraina), Vadim Malakhatko (GM, Belgia), Daniel Fridman (GM, Germania), Yuri Vovk (GM, Ucraina), Balog Imre (GM, Ungaria), Vladimir Hamitevici (Republica Moldova, IM), Benjamin Gledura (GM, Ungaria) şi Vlad Jianu (GM, România), iar la feminim s-a impus Andreea Coman (WFM, CSM Bucureşti).

Toma Alin Andreica, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Şah şi membru în Consiliul Director al Federaţiei Române de Şah, a declarat că a fost placut impresionat de faptul că mulţi jucători, si din cei straini, au declarat că această competiţie a fost cel mai frumos concurs de sah la care au participat.

 

festivalul de sah 2017 cluj coral impex

festivalul de sah 2017 cluj coral impex

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!