MMA – Ion Surdu pierde in fata lui Lascar Corneliu la Gala Mix Kombat de la Bistrita

Sambata, 14 octombrie 2017, a avut loc Gala Mix Kombat, de mma si kickbox, in Sala Polivalenta din Bistrita. Evenimentul a fost sustinut de Consiliul Judetean Bistrita, a fost unul extrem de reusit, sala fiind umpluta la capacitate maxima.

Ion Surdu, sportivul clubului MMA Transilvania a pierdut in fata “Bestiei Moldovei” – Lascar Corneliu in finalul primei reprize. Ion Surdu a inceput foarte bine lupta, dominandu-si adversarul cu lovituri de brate si picioare. Pe momentul unei relaxari a lui Ion in finalul primei reprize, Lascar a reusit un middlekick pe ficat, lovitura care l-a surprins pe luptatorul de la MMA Transilvania, lovitura care a incheiat lupta cu victoria sportivului de la Scorpions Cotnari.

Ion Surdu ajunge astfel sa aiba prima infrangere la Pro pe reguli de MMA – Mixed Martial Arts, avand astfel un palmares de 6 meciuri, 5 victorii si 1 infrangere.

Dupa aceasta infrangere Ion Surdu le promite sustinatorilor ca le va oferi in cel mai scurt timp lupte spectaculoase, primul lucru care il va face este sa se pregateasca mai bine in sala de antrenament.

MMA Transilvania si Ion Surdu tine sa le multumeasca celor care sunt alaturi de el: antrenorii Haidu Sebastian, Prian Tudor si Pop Claudiu, sponsorii si partenerii CORAL IMPEX, Reserve eyewear, Gentelman Bar Solution, Expert Wash, Salonul The Secret, HC Kinetic, Skullwear precum si tuturor colegilor de sala care au fost prezenti la eveniment.

IMG_9153

ion surdu mma transilvania

ion surdu mma transilvania

Gala Mix Kombat a fost transmisa in direct pe DIGISPORT 2, fiind unul dintre cele mai reusite evenimente de profil, adunand un public de peste 1200 de persoane. Felicitari organizatorului acestui eveniment, domnul Ionel Burduhos, felicitari sportivilor participanti si felicitari Consiliului Judetean Bistrita care a facut ca acest eveniment sa poata avea loc.

IMG_9422 IMG_9378 IMG_9320 IMG_9315 IMG_9443 IMG_9470 IMG_9461 IMG_9464 IMG_9474 IMG_9475 IMG_9047

ion surdu mma transilvania

ion surdu mma transilvania

1 Comment

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!