Ion Surdu castiga primul sau Titlu de Campion National la Kempo!

Sâmbată, 3 februarie 2018, a avut loc Campionatul Național de Semi Kempo si Full Kempo. Competiția s-a desfășurat în Sala Apollo din Sectorul 3 – București și a reunit peste 300 de sportivi din toată țara.

Sportivii MMA Transilvania au reprezentat Clubul CS Politehnica Cluj-Napoca, club sub egida caruia au participat la aceasta competitie. Ion Surdu, Prian George si Maris Ciprian alături de Adrian Ciorca, Haidu Sebastian si Prian Tudor (în calitate de antrenori) au reușit rezultate excelente pentru orașul Cluj-Napoca.

Ion Surdu a reușit să câștige primul său titlu de Campion Național, la seniori, -85kg, proba Full kempo. Ion Surdu a câștigat toate cele 3 lupte ale categoriei, la o diferență clară față de ceilalți adversari. Este prima participare a lui Ion Surdu la un Campionat Național și antrenorii sunt foarte mulțumiți de prestația si de rezultatul obținut.

George Prian a reușit un prim meci pe reguli de kempo foarte bun însă nefiind obișnuit cu regulamentul a pierdut la puncte.

Mariș Ciprian a reușit să obțină și anul acesta titlul de Campion Național de Full Kempo, după 3 meciuri fără probleme.

Ion Surdu se pregătește în continuare pentru următoarele Gale de Arte Marțiale Mixte din țară și din străinătate dar mai ales pentru următoarea ediție a Galei UFT Ultimate Fighting Tournament care va avea loc, bineînțeles, la Cluj-Napoca.

Ion Surdu este cel mai bine cotat luptator din Transilvania la categoria -77 de kg, promotorii de gale fiind foarte interesați de participarea lui în evenimentele lor.

Sportivii țin să mulțumească Clubului Politehnica Cluj-Napoca pentru sprijinul acordat, totodată Ion Surdu le mulțumește sponsorilor CORAL IMPEX, KERATO INSTAL, Smart Move Crossfit, SkulWear, Gentleman Bar Solution pentru tot sprijinul și încrederea acordată.

Toată activitatea de pregătire a sportivilor o puteți vedea pe pagina lor de FB sau pe pagina clubului MMA Transilvania.

Ion Surdu

Ion Surdu

Politehnica Cluj-Napoca

Politehnica Cluj-Napoca

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!