NTT Data – noul sponsor al CFR Cluj

In cadrul unei conferinte de presa, CFR Cluj a anuntat saptamana aceasta o noua alianta cu un partener de succes care s-a dovedit un sustinator extrem de consecvent al sportului clujean, si nu numai. NTT Data se inscrie in randul sponsorilor de baza al echipei clujene care se declara extrem de mandra sa aiba presigioasa companie alaturi.

”Este o mare bucurie pentru mine sa stau alaturi de Daniel Metz, care este un bun prieten de-al meu. Ne-am cunoscut in anul 2002, cand clubul era in Divizia B. Am primit un fax, in care domnul Metz s-a prezentat si a spus ca doreste sa se implice in proiectul CFR. A fost primul care a dorit sa sponsorizeze acest club. Ne-am imprietenit, iar colaborarea dintre noi a fost permanenta si nu a incetat niciodata. Tot timpul a fost alaturi de noi, iar uneori vine si la meciuri. Nu pot decat sa ma bucur ca domnul Metz e alaturi de noi. Este o onoare pentru noi si bucuria este pe masura” – Iuliu Muresan.

Daniel Metz a mai adaugat celor spuse de Iuliu Muresan: “Ma bucur ca in acest moment in care echipa e pe o traiectorie ascendenta, ne apropiem nu doar emotional, ci si formal, si mi-as dori foarte mult ss contribuim la succesul pe care il are CFR Cluj. Mi-as dori ca si alțti sa ia exemplul nostru si sa se implice in sport, in cultură, in artă, intr-o perioada care nu e foarte fasta din punct de vedere al domeniilor amintite. Sper sa ne bucuram impreuna si sa ramanem impreuna cel putin inca 16 ani.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!