Premiera in Romania: Barça Academy, camp de fotbal pentru copii la Cluj-Napoca

In perioada 4-8 Septembrie, Clujul va invita sute de copii cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani la Barça Academy. Sub coordonarea antrenorilor academiei de fotbal de la FC Barcelona, campul se desfasoara anual in peste 40 de tari si in 2018 ajunge in premiera si in Romania.

”Celebrul camp de fotbal Barça Academy ajunge in toamna acestui an si la Cluj-Napoca. Metodele de antrenament si filosofia celebrului club catalan FC Barcelona vor fi aduse in Parcul Sportiv ”Iuliu Hatieganu” chiar de catre antrenorii puternicei academii. Barça Academy promoveaza si extinde la nivel global conceptele si sistemul FC Barcelona, un brand fotbalistic unic si creativ, recunoscut la nivel mondial si creat in timp de catre cei mai buni fotbalisti si antrenori din lume. Valorile pe care Barça Academy le aduce in viata micilor fotbalisti sunt modestia, dispozitia la efort, ambitia, respectul si jocul de echipa” au precizat organizatorii intr-un comunicat de presa.

 

Barça Academy Cluj-Napoca este organizat de compania clujeana Professional Sport Solutions, cu sprijinul Primariei si Consiliului local Cluj-Napoca, al Universitatii ”Babes-Bolyai” si al Sport Advisor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!