Cupa Davis: Romania – Polonia se joaca la Cluj

Primaria Cluj-Napoca a anuntat gazduirea unui nou meci de tenis din cadrul Cupei Davis. Romania va urma sa intalneasca echipa Poloniei in cadrul turului III din play-off al Grupei Zonale II Europa/Africa.

Meciul se va disputa in 15-16 septembrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, iar municipalitatea va sustine acest eveniment cu suma de 395.000RON din bugetul local. Proiectul va fi supus votului consilierilor locali in cadrul sedintei desfasurata pe 1 august.

Cluj-Napoca este in 2018 Oras European al Sportului, iar printre evenimentele internationale din calendar s-au numarat (pe langa meciurile de tenis): turneul de calificare a lotului national de handbal feminin U21 pentru Campionatul Mondial 2018, meciul de handbal feminin Romania-Rusia, contand pentru preliminariile Campionatului European 2018; meciurile de rugby Romania-Germania si Romania-Rusia, contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de Rugby 2019, meciul de baschet masculin Romania-Italia, din preliminariile Campionatului Mondial de Baschet 2019 sau Europenele de tenis de masa pentru juniori si cadeti.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!