Campionatul Național de Seniori la Hochei pe Gheata

In sezonul competitional 2018 – 2019 s-au inscris 7 echipe in Campionatul National: SC Miercurea Ciuc, ASC Corona Brasov, CSA Steaua Bucuresti, Sportul Studentesc, CSM Galati – nou infiintata, ACS Hockey Gheorgheni – nou infiintata, CSHC Marton Aron Sandominic – pentru prima oara de la infiintarea in anul 2005, participa in Campionatul National de Seniori al Romaniei.

Sezonul competitional incepe pe data de 1 septembrie 2018 cu meciul ASC Corona Brasov – CSHC Marton Aron Sandominic, pe patinoarul din Brasov.

Cele 7 echipe inscrise vor juca Sezonul Regulat in sistem etape duble, conform calendarului competitional de mai jos. Eventualele modificari de program vor aparea ca urmare a acordurilor dintre echipe si aprobate de catre FRHG, dupa caz, in functie de motivele reprogramarilor solicitate.

Dupa disputarea meciurilor din cadrul Sezonului Regulat, conform clasamentului, se vor califica in semifinale primele patru echipe.

Echipele calificate in semifinale vor juca in sistem play-off „cel mai bun din cinci meciuri” dupa formula Semifinala 1 (1 cu 4), Semifinala 2 (2 cu 3).

Echipele calificate in Finala Mare joaca in sistem play-off „cel mai bun din sapte meciuri”, iar echipele invinse in Finala Mica in sistem play-off „cel mai bun din cinci meciuri”. Echipele clasate pe locurile cinci, sase s

Sursa: rohochei.ro

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!