Nationale 2018: titluri de campioni pentru CS Dinamo Bucuresti si Andrei Muntean

Prima zi a Campionatelor Nationale de gimnastica artistica de la Ploiesti, dedicata competitiei masculine, s-a incheiat cu victoria Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, la echipe, si cu a lui Andrei Muntean la individual compus.
Echipa CS Dinamo Bucuresti, compusa din Andrei Muntean, Andrei Groza, Ovidiu Prichindel si Robert Ghiuzan, s-a impus in competitia nationala inter-cluburi, castigand titlul national in fata echipelor CSM Lugoj si CSM Bistrita 1.

In clasamentul la individual compus, Andrei Muntean si-a recastigat titlul de cel mai complet gimnast roman, dupa ce anul trecut nu a putut concura din cauza unei accidentari la glezna. Cele mai bune note le-a obtinut la aparatele lui preferate: inele (14.600/5.90) si paralele (14.300/5.90), completate de sarituri (14.300/5.20).

Dupa pauza competitionala cauzata de o interventie la inima, dar si dupa ce saptamana trecuta, la Cupa Challenge de la Paris, a acuzat dureri la tendonul ahilian, Marian Dragulescu a revenit la Ploiesti pe 4 aparate – sol, cal cu manere, sarituri si paralele – cele mai bune evolutii ale lui fiind la sarituri (media 14.350) si sol (13.650/5.20).

Pentru gimnastica masculina, competitia de la Ploiesti continua duminica, atunci cand sunt programate finalele pe aparate. Cele mai bune evolutii in calificari pe fiecare aparat au fost inregistrate de: Adelin Kotrong (sol), Andrei Groza (cal cu manere), Andrei Muntean (inele, paralele si bara fixa) si Marian Dragulescu (sarituri).

Sursa: romgym.ro

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!