GAMING: Street Fighter 6 este conceput pentru a fi un joc de lupte pe care oricine il poate juca.

GAMING: Street Fighter 6 este conceput pentru a fi un joc de lupte pe care oricine il poate juca.

0
566
street fighter 6 gaming joc nou
street fighter 6 gaming joc nou
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

GAMING: Street Fighter 6 este conceput pentru a fi un joc de lupte pe care oricine il poate juca.

Street Fighter există din 1987, începând ca un joc arcade excepțional, inainte sa vândă aproximativ 47 de milioane de copii peste diverse platforme. Takayuki Nakayama crede ca poate ajunge la un public mult mai mare.

“Vreau sa fac un joc Street Fighter pe care oricine il poate juca, nu doar fanii dedicati”, spune el. “Vreau sa impartasesc dragostea pe care o am pentru Street Fighter cu cat mai multi oameni posibil”.

STREET FIGHTER 6

Nakayama este directorul jocului Street Fighter 6, care este programat sa fie lansat anul viitor. Este un joc care arata incredibil in miscare, dar care face si unele schimbari importante in formula seriei pentru a-si largi audienta, nu doar pentru Street Fighter, ci pentru jocurile de lupte in general.

“Vad jocurile de lupte ca fiind o forma de comunicare intre oameni.”

Takayuki Nakayama

Cea mai evidenta schimbare la Street Fighter 6 este un nou sistem de control. Pe langa layout-ul de control traditional – si comparativ complicat – exista o noua optiune numita “moderna”, in care multe atacuri speciale sunt reduse la un singur buton. Ideea este sa faca astfel ca jucatorii sa poata face totusi lucruri interesante in joc, precum aruncarea unei mingi de foc, fara a trebui sa memoreze combinatii de butoane complicate.

“Nu putem intra in detalii cu privire la ceea ce se poate face in modul World Tour, dar putem spune ca va fi o narativa, iar prin parcurgerea povestii, jucatorul va invata cum sa faca lucruri diferite”, explica el. “In afara de acest lucru, vor fi momente in care jucatorii vor putea invata cine sunt aceste personaje deja cunoscute, fie ca este vorba de Ryu sau Chun-Li”.

In afara modului single-player din Street Fighter 6, jocul va include si un mod numit Fighting Ground (care aduce “tot ce se gaseste in Street Fighter V”, potrivit lui Capcom, inclusiv elemente de baza precum arcade si antrenament) si Battle Hub-ul misterios, care, potrivit dezvoltatorului, permite “jucatorilor sa caute rivalitati prietenoase”.

Desi inca exista multe detalii despre aceste moduri care trebuie dezvaluite, Nakayama spune ca ideea este ca diferite tipuri de jucatori sa poata fi utilizați in moduri diferite. Un jucator nou, de exemplu, s-ar putea familiariza cu Street Fighter prin intermediul campaniei, apoi ar trece la a juca online cu prietenii, conducand in cele din urma la multiplayer competitiv. “Aceste moduri sunt destinate sa conecteze calatoria jucatorului in mai multe moduri”, explica Nakayama.

Capcom spera ca Street Fighter 6 sa aiba o lansare mai buna decat predecesorul sau. Street Fighter V a aratat si s-a jucat foarte bine cand a fost lansat pentru PS4 si PC in 2016, dar a suferit din cauza lipsei de continut, precum si a problemelor cu bug-urile si servelele. Jocul a vandut in cele din urma mai mult de sase milioane de copii dupa ce reviziile Arcade Edition si Champion Edition au fost primite mai bine.

Chiar si unele caracteristici aparent mai mici, precum optiunea de comentariu anuntata recent, sunt menite in parte sa ajute novicii. Street Fighter 6 ofera jucatorilor optiunea de a activa comentarii in timp real de la persoane importante din comunitatea jocurilor de lupte; cei doi comentatori anuntati pana acum sunt Jeremy “Vicious” Lopez (in engleza) si Aru (in japoneza). In practica, este ca si cum ai juca un joc sportiv, cu feedback relevant despre ce se intampla in meci. A fost conceput sa fie accesibil – deci nu te astepta sa apara mult jargon din jocuri de lupte – si Nakayama spune ca a luat nastere initial pentru ca el era fan. “Intentia a fost sa aduc aceeasi senzatie si pentru oamenii care poate nu concureaza in turnee”, spune el. “Am vrut sa impartasesc acea emotie”.

O provocare mare a fost amploarea. Nakayama spune ca trateaza fiecare din modurile jocului aproape ca si cum ar fi un joc intreg, dar exista doar o echipa care creeaza intregul Street Fighter 6. Aceasta este probabil o parte din motivul pentru care nu se asteapta sa fie lansat pana in 2023, la cinci ani dupa inceperea dezvoltarii. “A fost o provocare imensa”, spune el in legatura cu proiectarea tuturor componentelor diferite, “dar toate servesc un scop individual”.

Street Fighter 6 este programat sa fie lansat in 2023 pentru PS5, Xbox Series X si PC.

Capcom a anuntat de asemenea o noua compilatie de zece jocuri de lupte pentru PS4, Xbox, PC si Nintendo Switch. Capcom Fighting Collection va fi lansat pe 24 iunie si include urmatoarele titluri:

  • Darkstalkers: The Night Warriors
  • Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge
  • Vampire Hunter 2: Darkstalkers’ Revenge
  • Vampire Savior: The Lord of Vampire
  • Vampire Savior 2: The Lord of Vampire
  • Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition
  • Red Earth
  • Super Gem Fighter Mini Mix (Pocket Fighter)
  • Cyberbots: Full Metal Madness
  • Super Puzzle Fighter II Turbo

JOCURI: Se zvonește că SONY va lansa un nou model de PS5 anul viitor.

street fighter, jocuri, joc, game, games, new game, joc nou, consola, psp, x box, xbox, nintendo, sbox series, pc, ps5, ps4, play station, jocurio online, jocuri 2023, lansare jocuri, new release, capcom, street fighters, joc lupte, fighting games

Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here