>
29.5 C
Bucharest
Tuesday, September 26, 2023
HomeCategoriiStiriCât câștigă un antrenor din premierile acordate de MTS, COSR, Federațiile Sportive...

Cât câștigă un antrenor din premierile acordate de MTS, COSR, Federațiile Sportive Naționale, CSS-uri sau CSM-uri?

Date:

Related stories

HEROES MMA: Dan Tudoran vs Mario Geler

Heroes Fighting League Dan Tudoran, sportivul din Popesti Leordeni revine...

BKFC, noul sport de luptă de contact cu cea mai rapidă dezvoltare!

Ce este BKFC - Bare Knuckle Fighting Championship? Bare Knuckle...

MMA UFC 289: Nunez vs Aldana & Diana Belbita vs Maria Oliveira

Cât au câștigat luptătorii de MMA în UFC 289:...

TOP 10: Cine este cel mai bine plătit sportiv din lume în 2022-2023?

TOP 10: Cine este cel mai bine plătit sportiv din lume în 2022-2023? Cine sunt cei mai bine platiti sportivi in ultimul an?

MMA – Diana Belbita “THE WARRIOR PRINCESS” returns to the UFC octagon.

MMA - Diana Belbita "THE WARRIOR PRINCESS" returns to the UFC octagon. When will Diana Belbita fight again in the UFC - Ultimate Fighting Championship?

Asigurare RCA

Asigurare RCA online!pint.ro%20

Cât câștigă un antrenor din premierile acordate de MTS, COSR, Federațiile Sportive Naționale, CSS-uri sau CSM-uri?

Care sunt grilele de premiere pentru rezultatele sportive obținute la competițiile naționale și internaționale?

Câți bani primește un CAMPION OLIMPIC, CAMPION MONDIAL, CAMPION INTERNAȚIONAL, CAMPION EUROPEAN SAU NAȚIONAL?

Hotărârea nr. 1097/2022 privind modificarea Normelor financiare pentru activitatea sportivă,
aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.447/2007

La disciplinele sportive individuale:

antrenorul sau antrenorul naţional care a pregătit un singur sportiv premiat/recompensat poate primi un premiu/o recompensă, al cărui/cărei cuantum este cel mult egal cu valoarea celui acordat sportivului premiat/recompensat;
antrenorul care a pregătit mai mulţi sportivi premiaţi/recompensaţi poate primi un premiu/o recompensă al cărui/cărei cuantum este cel mult egal cu valoarea cumulată a premiilor/recompenselor unitare ale sportivilor pregătiţi.

La disciplinele sportive individuale olimpice la care pregătirea este asigurată de mai mulţi antrenori, iar competiţia se desfăşoară pe mai multe probe la care se întocmesc clasamente oficiale separate, premierea/recompensarea persoanelor respective se face astfel:
antrenorul principal sau antrenorul naţional poate primi un premiu/o recompensă compus/compusă din valoarea cea mai mare a unui premiu/unei recompense, cumulată cu valoarea fiecăruia/fiecăreia dintre celelalte premii/recompense obţinute de către sportivii pregătiţi;
antrenorii secunzi pot primi câte un premiu/o recompensă de până la 75% din valoarea premiului/recompensei acordat/acordate antrenorului principal, în raport cu contribuţia adusă la obţinerea rezultatelor.

La disciplinele sportive individuale neolimpice din cadrul sporturilor olimpice la care pregătirea este asigurată de mai mulţi antrenori, iar competiţia se desfăşoară pe mai multe probe la care se întocmesc clasamente oficiale separate, premierea/recompensarea persoanelor respective se face astfel:
antrenorul principal sau antrenorul naţional poate primi un premiu/o recompensă compus/compusă din valoarea cea mai mare a unui premiu/unei recompense, cumulată cu valoarea fiecăruia/fiecăreia dintre celelalte premii/recompense obţinute de către sportivii pregătiţi;
antrenorii secunzi pot primi câte un premiu/o recompensă de până la 75% din valoarea premiului/recompensei acordat/acordate antrenorului principal, în raport cu contribuţia adusă la obţinerea rezultatelor.

SPORTCONTROL.RO

La probele pe echipe, echipaje sau ştafete din cadrul disciplinelor sportive individuale olimpice, antrenorul poate primi, pentru fiecare probă pe echipe, echipaje sau ştafete, un premiu/o recompensă al cărui/cărei cuantum este cel mult egal cu valoarea premiului/recompensei individual/individuale acordat/acordate unui sportiv la proba respectivă.

În cazul în care pregătirea a fost asigurată de mai mulţi antrenori,
premierea/recompensarea persoanelor respective se face astfel:
antrenorul principal sau antrenorul naţional poate primi un premiu/o recompensă compus/compusă din valoarea premiului/recompensei individual/individuale celui/celei mai mare/mari acordat/acordate unui sportiv, cumulat cu 50% din valoarea fiecăruia/fiecăreia dintre celelalte premii/recompense unitare acordate pentru probele respective;
antrenorii secunzi pot primi câte un premiu/o recompensă de până la 75% din valoarea premiului/recompensei acordat/acordate antrenorului principal, în raport cu contribuţia la obţinerea rezultatelor.

La probele pe echipe, echipaje sau ştafete din cadrul disciplinelor sportive individuale neolimpice, antrenorul poate primi, pentru fiecare probă pe echipe, echipaje sau ştafete, un premiu/o recompensă al cărui/cărei cuantum este cel mult egal cu valoarea premiului/recompensei individual/individuale acordat/acordate unui sportiv la proba respectivă. În cazul în care pregătirea a fost asigurată de mai mulţi antrenori, premiul/recompensa respectiv/respectivă se împarte între aceştia, în raport cu contribuţia fiecăruia la obţinerea performanţelor.”

Cu ocazia jocurilor olimpice, jocurilor olimpice de tineret, jocurilor Europei începând cu ediţia din 2015 şi următoarele, festivalului olimpic al tineretului european, jocurilor francofoniei şi jocurilor mondiale pe plajă, membrilor comisiilor şi colectivelor tehnice multidisciplinare ale Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi ale Ministerului Sportului, care au contribuit la obţinerea performanţelor, precum şi salariaţilor acestora li se pot acorda premii individuale de până la 25.000 lei. Suma acestor premii nu poate depăşi 25% din valoarea totală a premiilor acordate.”

Grila de premiere a Campionilor de către MTS, COSR sau Federații Sportive

Pentru performanţele deosebite obţinute în competiţii sportive, Ministerul Sportului, Comitetul Olimpic şi
Sportiv Român, federaţiile sportive naţionale, Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, ministerele şi alte
instituţii centrale care au în subordine structuri sportive pot acorda sportivilor, în funcţie de valoarea
performanţei, de importanţa şi amploarea competiţiei, de contribuţia personală şi în limita bugetului aprobat,
premii/recompense în lei şi/sau în obiecte, până la valoarea sumelor prevăzute în tabelul următor:

grila premiere sportivi antrenori mts 2022
grila premiere sportivi antrenori mts 2022
[mc4wp_form id=”351″]

Indemnizatie de efort pentru sportivi

Hg 1447 actualizata 2022

Indemnizatie hrana sportivi

Renta viagera sportivi

Tabel premieri mts

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

pint.ro%20

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here