Sportcontrol

Laureații Sportului Clujean 2016 – DJST Cluj

Direcția județeană pentru sport Cluj a stabilit cei care sunt cei mai buni sportivi ai anului 2016 în județului.

Astfel avem 3 clasamente:

A) Sporturi Olimpice

1) Pe primul loc cu 160 de puncte MIKLOS ANDREEA (Atletism – CSS Viitorul și CSM Cluj) pentru Locul III obținut la Campionatul Mondial de seniori și Locul I la Campionatul European de juniori2.
2) La egalitate de puncte pe locul I cu 160 de puncte este și LASLO CRISTINA (Handbal – CSU Cluj) pentru Locul V obținut la C.E. și Locul III obținut la C.M. de tineret.
3) Pe locul 2 cu 120 puncte s-a clasat BELIGYAN SANDA (Atletism – CSU Cluj) pentru Locul III de la Campionatul Mondial de seniori.
4) Pe ocul 3 cu 100 puncte s-a clasat CORINA CĂPRIORU (Judo – CSU Cluj și CSM Cluj) pentru Locul V obținut la Jocurile Olimpice.
5) Pe locul 3 tot cu 100 de puncte s-a situat ALEXANDRA SEVERIN (Handbal – CSS Viitorul) pentru Locul III obținut la C.M. de tineret.
6) Pe locul 4 cu 97,5 puncte s-a clasat CIOTOIU ILIE CONSTANTIN (Haltere – CSM Cluj) pentru Locurile III, IV și V obținute la C.E. de seniroi.

B) Sporturi Paralimpice

1) BOLOGA ALEXANDRU (Judo – CS Lamont) pentru Locul III obținut la Jocurile Paralimpice, obținând un total de 200 puncte.

C) Sporturi Neolimpice

1) MIC ALEXANDRU (Karate WUKF – CS Politehnica Cluj) având un total de 512,5 puncte prin Locurile I, II, II, II obținute la C.M. seniori și prin Locurile I, I, I, II obținute la C.E. seniori.
2) TEIR MAGDA (Karate WUKF – CS Politehnica Cluj) având un total de 437,5 puncte prin Locurile II, II, II obținute la C.M. seniori și Locurile I, I, II, III obținute la C.E. seniori.
3) BOIE ANDREEA (Karate Tradițional – CS Voința Cluj) având un total de 175 puncte prin Locurile I, II, II, III, V obținute la C.E. seniori.

Clasamentul este semnat de către Ovidiu Chifor, directorul DJST Cluj.

clasament djst 2016

Sportcontrol
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!