Sportcontrol

MTS – Semnarea Protocolului de Predare- Primire

Astăzi, 5 ianuarie, a fost semnat protocolul de predare – primire între Elisabeta Lipă și Marius-Alexandru Dunca pentru portofoliul Ministerului Tineretului și Sportului.

Marius-Alexandru Dunca a fost numit în funcția de Ministru al Tineretului și Sportului, prin Decretul Președintelui României nr. 7/04.01.2017.

”Este o onoare pentru mine să preiau acest portofoliu de la marea noastră campioană, doamna Elisabeta Lipă. Voi analiza fiecare proiect pe care ministerul îl are în desfășurare. Vom continua proiectele care s-au dovedit a fi utile, care aduc plusvaloare.

Suntem responsabili pentru viitorul sportului și al tinerilor din România. Voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru a clarifica legislația din domeniu, pentru a reda gloria și respectul sportului românesc și pentru a asigura tinerilor un viitor aici, acasă.

Sportcontrol:

Elisabeta Lipa a fost, din punctul nostru de vedere, unul dintre cei mai incompetenti ministri ai sportului din Romania. Suntem curiosi care este viziunea noului ministru si ce schimbari in bine este dispus sa faca in perioada urmatoare.

Sportcontrol
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!