Cleonia Riciu cucereste BRONZUL la mondialele de juniori

Judoka descoperita de profesorul Ilie Gadea la Clubul Copiilor Strehaia si slefuita de inimosul antrenor craiovean, Mihai Voinea, se afla la a doua performanta mondiala, dupa cucerirea aceleasi medalii in 2017 la Zagreb.

Componenta a Lotului Olimpic de Tineret Cluj-Napoca, Cleonia Riciu a reusit o evolutie aproape perfecta in cadrul categoriei -52 kg feminin. In primul meci reuseste sa o invinga prin Ippon pe judoka Meruyert Sarsenova  din Kazakhstan, ca mai apoi sa treaca de frantuzoaica Coraline Marcus Tabellion. Este invinsa in al treilea meci de catre cea care avea sa devina vicecampioana categoriei, Gefen Primo din Israel.

In finala pentru bronz, sportiva noastra reuseste sa se impuna in fata campioanei europene de anul acesta de la cadeti, Faiza Mokdar din Franta.

La categoria -60 kg, Bors Dumitrescu Lucian a reusit sa ocupe locul 7 dupa ce a fost invins in repesaj de catre Bauyrzhan Narbayev din Kazakhstan. La concursul ce se desfasoara in Nassau, Bahamas,, participa 426 de sportivi (240 masculin, 186 feminin) din 67 de state ale lumii.

Sursa: frjudo.ro

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

sportcontrol.ro - Stiri, opinii si analiza sportiva - Cluj-Napoca, Transilvania!