BKFC, noul sport de luptă de contact cu cea mai rapidă dezvoltare!

0
408
florin-lupu bkfc romania bare knuckle fighting championship 2023
florin-lupu bkfc romania bare knuckle fighting championship 2023
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

Ce este BKFC – Bare Knuckle Fighting Championship?

Bare Knuckle Fighting, cunoscut și sub acronimul BKFC, este un sport de luptă în care sportivii se luptă fără mănuși sau alte protecții pentru mâini, numai cu pumnii goi. Acest sport se caracterizează prin faptul că luptătorii nu folosesc mănuși de box sau alte echipamente de protecție pentru a-și acoperi mâinile, așa cum se întâmplă în boxul tradițional sau în alte sporturi de luptă.

Ce este BKFC - Bare Knuckle Fighting Championship?

Istoric, lupta cu pumnii goi a fost una dintre cele mai vechi forme de luptă corp la corp, și ea a evoluat în diverse moduri de-a lungul timpului, devenind uneori ilegală și apoi reluându-și popularitatea în diferite perioade istorice și locații geografice. În sportul contemporan al BKFC, regulile și normele sunt stabilite pentru a asigura siguranța luptătorilor, inclusiv controale medicale stricte și reguli stricte de arbitraj.

Bare Knuckle Fighting a câștigat o creștere semnificativă a popularității în ultimii ani, cu promotori care organizează evenimente și campionate dedicate exclusiv acestei discipline. Acest sport este apreciat pentru natura sa brutală și autenticitate, iar luptătorii încearcă să-și dovedească abilitățile și rezistența în condiții de luptă extrem de dificile.

Există câteva diferențe semnificative între MMA (Mixed Martial Arts) și BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship), cele două fiind sporturi de luptă, dar cu reguli și formate diferite:

 1. Echipament și reguli de luptă:
  • MMA: Luptătorii din MMA poartă mănuși de luptă pentru artele marțiale mixte. MMA implică o varietate de tehnici de luptă, inclusiv lovituri cu pumnul și piciorul, aruncări, strangulări, și lupta la sol. Există o serie de reguli și restricții în MMA pentru a proteja integritatea luptătorilor, cum ar fi interzicerea loviturilor ilegale și a unor tehnici periculoase.
  • BKFC: În BKFC, luptătorii se duelează fără mănuși sau alte protecții pentru mâini. Ei folosesc doar pumnii goi. Regulile variază, dar în general, loviturile de pumn sunt principala tehnică folosită, iar lupta la sol nu este permisă. Există, de asemenea, reguli stricte cu privire la timpul limitat pentru cât de mult pot să se încurce luptătorii în clinch (lupta la distanță scurtă).
 2. Suprafața de luptă:
  • MMA: MMA se desfășoară adesea într-un octogon, hexagon sau un ring, în funcție de promoția sau organizația care găzduiește evenimentul. Suprafața de luptă este de obicei acoperită cu un covor special pentru a proteja luptătorii în timpul luptei.
  • BKFC: BKFC are loc, de obicei, într-un ring sau o suprafață de luptă similară, dar suprafața poate fi diferită de cea folosită în MMA. Nu există un covor special pentru protecție, deoarece luptătorii se confruntă fără mănuși.
 3. Tehnicile permise:
  • MMA: MMA permite o gamă largă de tehnici, inclusiv lovituri în picioare, aruncări, strangulări, lupta la sol și altele. Combinația dintre aceste tehnici face din MMA un sport complex și variat.
  • BKFC: BKFC se concentrează în principal pe loviturile cu pumnul și nu permite tehnici de luptă la sol. Luptătorii se angajează în schimburi rapide de lovituri cu pumnii goi.
 4. Durata meciurilor:
  • MMA: Meciurile de MMA pot avea diferite durate, în funcție de regulamentul specific al evenimentului. De obicei, meciurile de MMA au trei sau cinci runde, fiecare cu o durată de 5 minute.
  • BKFC: Meciurile BKFC au, de obicei, o durată mai scurtă, cu un număr mai mic de runde. Aceasta poate varia în funcție de regulamentul specific al meciului.

În concluzie, MMA și BKFC sunt ambele sporturi de luptă, dar diferă în ceea ce privește regulile, tehnicele permise și echipamentul folosit. BKFC se concentrează în principal pe loviturile cu pumnii goi și are un caracter mai brut și mai direct în comparație cu MMA, care permite o gamă mai largă de tehnici de luptă.

Salariile luptătorilor de la BKFC 28: Ferea vs Starling

SPORTCONTROL.RO vă prezintă plățile pentru BKFC 28, care au fost publicate de Departamentul pentru Reglementare și Licențiere din New Mexico (RLD).

Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), cel mai rapid sport de luptă în creștere din lume, a avut loc în Rio Rancho, New Mexico, în ziua de sâmbătă, 27 august 2022, la Rio Rancho Events Center.

FightBook MMA a primit o listă cu salariile pentru BKFC 28: Ferea vs Starling, iar toate plățile nu au inclus bonusuri pentru victorie.

Pe primul loc se află John Dodson, care și-a făcut debutul în BKFC și a câștigat 75.000 de dolari. Evenimentul a fost cap de afiș cu o luptă pentru titlul la categoria 125 de livre, iar campioana Christine Ferea a câștigat 22.500 de dolari.

Florin Lupu BkFc Bulgaria - Bare Knuckle Fighters Romania

Salariile BKFC 28: Ferea vs Starling (nu includ eventualele bonusuri pe care promoția le poate acorda):

Roderick Stewart: 2.000 de dolari

Jeremy Sauceda: 2.500 de dolari

Cassie Robb: 5.000 de dolari

Jayme Hinshaw: 5.000 de dolari

Kyle McElroy: 3.000 de dolari

Josh Watson: 2.000 de dolari

Zion Tomlinson: 4.000 de dolari

Joshua Moreno: 3.000 de dolari

Joshua Morales: 3.500 de dolari

Tony Soto: 4.000 de dolari

Nick Villar: 2.000 de dolari

Eric Dodson: 2.500 de dolari

ake Young: 5.000 de dolari

Will Santiago: 4.000 de dolari

Donald Sanchez: 7.500 de dolari

Jeremy Smith: 4.000 de dolari

Isaac Vallie-Flagg: 9.000 de dolari

Brad Kelly: 5.000 de dolari

Ryan Benoit: 20.000 de dolari

John Dodson: 75.000 de dolari

Taylor Starling: 20.000 de dolari

Christine Ferea: 22.500 de dolari

Ce este BKFC – Bare Knuckle Fighting Championship, bkfc, bare knucle fight, bkfc fighters, best martial arts, new martial arts, mma vs bkfc, mixed martial arts vs bare knickle, bkfc payouts, bkf fighters, best fighters, world champions, next fighting event, next bkfc event, bkfc bulgaria, paqiao, saenchai, muaythai, burse bkfc, florin lupu, sportivi romani de bare knuckle, Buakaw will fight Saenchai, Buakaw vs Saenchai, The fight the world has been waiting for! Buakaw will fight Saenchai in a very special bare knuckle Muay Thai rules set. Watch LIVE on November 4th in Pattaya, Thailand, BKFC Asia 5 is Mikhail Vetrila (Russia) 🇷🇺 vs Allen Wycoco (Philippines) 🇵🇭, romanian fighter florin lupu, bkfc bulgaria florin lupu romania, betting, gambling, fight betting, fight gambling, live event, tv broadcast, online streaming, stream, gaming, fighters show, viral fight, uft, mma

Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here