DAZN – Un serviciu de streaming over-the-top (OTT), ceea ce înseamnă că este livrat direct spectatorilor prin internet.

DAZN este un serviciu de streaming over-the-top (OTT)

0
330
dazn-ott-live-betting-streaming
dazn-ott-live-betting-streaming
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

DAZN este o platformă globală de divertisment sportiv. Spre deosebire de transmisia tradițională liniară și prin satelit, DAZN este un serviciu de streaming over-the-top (OTT), ceea ce înseamnă că este livrat direct spectatorilor prin internet.

Serviciul DAZN transmite conținut sportiv live și la cerere în peste 200 de țări și teritorii. Deține drepturile interne de difuzare pentru ligile de fotbal profesioniste de top de pe piețele sale principale – Serie A din Italia, Liga Spaniei și Bundesliga din Germania și Liga J a Japoniei – precum și drepturile globale de box prin parteneriatul său cu Matchroom, Golden Boy, Anthony Joshua și Misfits Boxing.

Shay Segev, fost CEO al companiei de pariuri și jocuri sportive FTSE 100, Entain, a devenit CEO al DAZN în ianuarie 2021, fiind co-CEO cu fondatorul DAZN James Rushton în ultimele șase luni.

În iulie 2022, Shay Segev a anunțat planuri de diversificare a modelului de afaceri al DAZN, adăugând caracteristici la serviciu care le permit spectatorilor să discute între ei, să aleagă comentatori alternativi (cum ar fi personalități YouTube sau foști jucători), să vizioneze într-o „petrecere de vizionare” online cu prietenii, precum și să joace jocuri și să parieze în timp ce vizionează sporturi live.

Kevin A. Mayer, fostul președinte al departamentului de direct-to-consumer și internațional la The Walt Disney Company și fost CEO al TikTok, a devenit președintele DAZN în martie 2021.

DAZN a fost înființată în 2016 de Perform Group, o companie de media sportivă deținută majoritar de Access Industries, care deține și Deezer și Warner Music Group. În septembrie 2018, Perform Group și-a desființat afacerile de date sportive și a redenumit restul companiei DAZN Group.

În decembrie 2018, DAZN a fost estimat la 3 miliarde de lire sterline: a fost descris de Evening Standard drept unul dintre puținii „unicorni” tehnologici din Regatul Unit.

În octombrie 2019, firma de analiză mobilă SensorTower a enumerat DAZN ca fiind depășind Major League Baseball drept aplicația mobilă cu cele mai mari încasări legate de sport în prima jumătate a anului 2019 în ceea ce privește veniturile la nivel mondial pe vitrinele de aplicații.

DAZN - OTT - LIVE STREAM - Over the Top
DAZN – OTT – LIVE STREAM – Over the Top

DAZN este un serviciu de streaming sportiv revoluționar în direct și la cerere, care oferă fanilor sportului controlul și flexibilitatea de a-și urmări sporturile, în felul lor. Nu este nevoie de o antenă de cablu sau de satelit pentru a-l urmări, așa că configurarea este rapidă și simplă.

DAZN, aplicația, se poate descărca și apoi se poate viziona, pe mai multe dispozitive, acasă sau din mers, totul la un preț accesibil. Este vorba de a pune fanii sportului pe primul loc.

DAZN este disponibil la nivel mondial în peste 200 de țări și teritorii cu o nouă platformă globală de streaming axată inițial pe box.

DAZN este cea mai importantă platformă de divertisment sportiv din lume. Cu DAZN, fanii pot urmări sport în fiecare țară, pe orice dispozitiv, live și la cerere. DAZN reimaginează modul în care oamenii urmăresc sportul.

DAZN este destinație digitală unde fanii pot viziona, paria, juca, distribuie, socializa și cumpăra bilete, NFT-uri și mărfuri.

DAZN este un serviciu de streaming over-the-top (OTT)

Pe DAZN găsești:

  • Box exclusiv, documentare, spectacole săptămânale și lupte clasice.
  • Evenimente în flux live și la cerere. DAZN este disponibil pe televizoare inteligente, console de jocuri, dispozitive conectate, dispozitive mobile, tablete și computere.
  • Disponibilitatea anumitor documentare și lupte live va varia în funcție de țară.
  • Aplicația DAZN este disponibilă numai în limba engleză.

DAZN este destinație digitală unde fanii pot viziona, paria, juca, distribuie, socializa și cumpăra bilete, NFT-uri și mărfuri.

Pe ce dispozitive pot transmite DAZN?

DAZN este disponibil pe majoritatea dispozitivelor conectate, inclusiv televizoare inteligente, set-top box-uri, stick-uri de streaming, smartphone-uri, tablete, PC-uri și console de jocuri.

DISPOZITIVE MOBILE
– iPhone, iPad
– smartphone-uri, tablete Android
– Tableta Amazon Fire

DISPOZITIVE TV și STREAMING
– Amazon Fire TV și Stick
– Android TV
– Apple TV
– Google Chromecast
– LG Smart TV, Smartcast
– Panasonic Smart TV
– Samsung Smart TV
– Sony Smart TV

CONSOLE DE JOCURI
– Playstation 4, pro
– PlayStation 5
– Xbox One X
– Xbox One X
S
– Xbox One, One S
– Xbox seria X

Tehnologia este cea care îi diferențiază.

Tehnologia este cea care îi diferențiază. Creat cu scopul de a transmite live sport la nivel mondial, DAZN este cel mai mare difuzor din Italia, Spania, Germania și Japonia, precum și casa globală a boxului.

Ambițiile DAZN depășesc difuzarea. DAZN se concentrează pe schimbarea modului în care privim sportul – punând clientul în centru.

DAZN construiește un ecosistem unic, interactiv, fără fricțiuni, în care fanii pot găsi tot ce au nevoie, în fiecare zi – de la evenimente live la vizionare pe mai multe ecrane, știri și momente importante, comerț electronic, jocuri și multe altele.

DAZN este un serviciu de streaming over-the-top (OTT) - Platforma / Aplicatie de live streaming si pariuri online. SportControl
DAZN este un serviciu de streaming over-the-top (OTT) – Platforma / Aplicatie de live streaming si pariuri online. SportControl
Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here