DFS Iași – 2 luptători din UFT Ultimate Fighting Tournament vor lupta în Dynamite Fighting Show “Invazia Greilor”

Cei doi luptători "grei" din Ultimate Fighting Tournament 10, de la Satu Mare, vor lupta în DFS 16 împotriva unor luptători consacrați.

0
574
DFS 16 - Dynamite Fighting Show
DFS 16 - Dynamite Fighting Show
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

DFS Iași – 2 luptători din UFT Ultimate Fighting Tournament vor lupta în Dynamite Fighting Show “Invazia Greilor”

UFT “trimite luptători” în DFS

Dynamite Fighting Show revine la Iași după trei ani de așteptare. Pe 19 octombrie, conform ultimelor schimbari, greii din kickboxul românesc iau cu asalt Sala Polivalentă din Iași pentru DFS16 Invazia Greilor. Sebastian Cozmâncă, Florin Rambo Lambagiu, Cristian Ristea, Ștefan Lătescu, Bogdan Năstase, Sam Tevette și mulți alții vor lupta în gala Dynamite Fighting Show.

Gala UFT 10 - Munteanu Marius vs Lutaniuc Sebastian
Gala UFT 10 – Munteanu Marius vs Lutaniuc Sebastian

Cei doi luptători “grei” din Ultimate Fighting Tournament 10, de la Satu Mare, vor lupta în DFS 16 împotriva unor luptători consacrați.

Marius Munteanu și Sebastian Lutaniuc s-au confruntat in 12 august in UFT 10 pentru CENTURA UFT la categoria grea, pe reguli de K1. După 5 runde de 3 minute Sebastian Lutaniuc l-a învins pe Munteanu Marius, la decizie. Astfel deținătorul Centurii UFT K1 la categoria +95 kg, Sebastian Lutaniuc, a fost selectat de către managerul DFS, Alin Huiu, pentru a lupta în cea mai puternică promoție de kickboxing din România.

DYNAMITE FIGHTING SHOW 16
DYNAMITE FIGHTING SHOW 16

DYNAMITE FIGHTING SHOW

Sebastian Lutaniu îl va întâlni pe Brancu Ilie, un sportiv care a luptat în UFT4 împotriva lui Izidor Bunea, într-o luptă senzațională și cu un final plin de adrenalină.

Munteanu Marius va lupta împotriva lui Valentin Bordeianu, un luptător consacrat în evenimentele de arte martiale de contact.

ultimate fighting tournament

Promoția UFT, cea mai spectaculoasă gală de MMA și Kickboxing, în Cușcă, din Transilvania, continuă să promoveze luptătorii români, talentați și cu dorință de progres, spre cele mai puternice promoții din România și Europa.

În perioada următoare, după UFT11, alți 2 sportivi ai promoției Ultimate Fighting Tournament vor fi selectați de DYNAMITE FIGHTING SHOW pentru a-și demonstra calitățile, în fața fanilor din salile de eveniment sau din fața ecranelor TV.

Gala UFT 10 - Lutaniuc Sebastian vs Munteanu Marius - Centura UFT
Gala UFT 10 – Lutaniuc Sebastian vs Munteanu Marius – Centura UFT

Evenimentele UFT Ultimate Fighting Tournament sunt organizate de Haidu Sebastian Ioan, MAESTRU EMERIT al SPORTULUI, Campion Mondial de KARATE care este, totodată, și MANAGER SPORTIV pentru luptători de MMA sau Kickboxing.

Prin evenimentele UFT sportivii talentați au pârghia necesară pentru a ajunge în cele mai puternice promoții de luptă din România și pe plan European sau Mondial.

#DFS #UFT #PARTENERIAT #SPORTIVI #LUPTATORI #EVENIMENTE #SPECTACOL #SHOW #LUPTE #K1 #KICKBOX #MMA

UFT10 / MUNTEANU MARIUS VS LUTANIUC SEBASTIAN / CENTURA UFT K1 +95KG

sportcontrol, pariuri mma ,pariuri sportive mma, ufc pariuri pe lupte, pariuri pe lupte mma, ufc lupta pariuri, mma pariuri, pariuri pe mma, ufc pariuri românia, pariuri sportive ufc, pariuri mma transilvania, pariuri uft, uft, pariuri ultimate fighting tournament, pariuri heroes fighting league, pariuri dfs, pariuri dynamite fighting show

Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here