-0.6 C
Bucharest
Monday, January 30, 2023
HomeStudiiBOX – Floyd Mayweather vs Conor McGregor, Cati bani au castigat cei...

BOX – Floyd Mayweather vs Conor McGregor, Cati bani au castigat cei doi ?

Date:

Related stories

FOTBAL: Cristiano Ronaldo a primit o ofertă în valoare de 200 milioane de euro pe an.

Cristiano Ronaldo a primit o ofertă de la clubul saudit Al-Nassr pentru a semna un contract pe trei ani, în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro pe an.

MMA Bucuresti: TOP 10 Cluburi Sportive si săli de MMA in Bucuresti

MMA Bucuresti: TOP 10 Cluburi Sportive si săli de MMA in Bucuresti

MMA: Cine sunt câștigătorii galei HEROES 6 din București?

MMA: Cine sunt câștigătorii galei HEROES 6 din București?

GAMING: Street Fighter 6 este conceput pentru a fi un joc de lupte pe care oricine il poate juca.

GAMING: Street Fighter 6 este conceput pentru a fi un joc de lupte pe care oricine il poate juca.

ENTORSĂ: Cum recunosc o entorsă și ce trebuie să fac în cazul unei accidentări?

ENTORSĂ: Cum recunosc o entorsă și ce trebuie să fac în cazul unei accidentări? Cum pot să mă recuperez mai repede? Tratament rapid entorse
spot_imgspot_img

BOX – Floyd Mayweather vs Conor McGregor, Cati bani au castigat cei doi ?

Meciul dintre Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor, a fost numit ca “The Money Fight” fiind “Cea mai mare luptă din sporturile de contact“.

BOX – FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR

Lupta s-a disputat pe reguli de box profesionist între Floyd Mayweather, campion mondial în boxul profesionist în 5 divizii diferite și Conor MCGregor, campion mondial la 2 categorii de MMA, în cea mai cunoscută promoție, UFC – Ultimate Fighting Championship. Meciu s-a disputat la T-Mobile Arena, în Nevada, în data de 26 august 2017, la categoria de -69.9 KG.

Meciul dintre Conor și Floyd a fost al 2-lea cel mai bine vizionat prin PPV (pay per view ) din istorie.

Mayweather și-a trecut în palmares cea de-a 50-a victorie în boxul profesionist, ajungând la un palmares de 50 de lupte câștigate și nici o înfrângere. Astfel Mayweather l-a depășit pe celebrul Rocky Marciano care a avut un palmares de 49-0. Floyd l-a învins pe Conor în repriza a 10-a prin TKO și astfel a reușit să câștige aproximativ 275 milioane de dolari pentru victorie. Bursa garantată inițial pentru Floyd era de 100 de milioane de dolari, diferența de 175 de milioane fiind primită din drepturile din PPV.

Conor McGregor, care avea un palmares de 0 lupte în boxul profesionist, a avut o bursă garantată, înaintea meciului cu Mayweather, de 30 de milioane de dolari. După luptă veniturile lui Conor au ajuns aproximativ la 100 de milioane de dolari, diferența venind tot din drepturile din PPV.

În total s-au vândut peste 4,3 milioane de abonamente online PPV numai în SUA pentru această luptă și încă 874.000 doar în Regatul Unit al Marii Britanii. PPV-urile din SUA s-au vândut la 89 sau 99 de dolari, pentru a putea vedea live meciul de box iar in UK la prețul de 25 euro.

La eveniment s-au vândut 13.094 de bilete, din totalul de 20.000 de locuri amenajate, media de vânzare fiind de 4232 de dolari/bilet. Încasările din bilete au ajuns la suma de 55.414.866 de dolari. Cel mai scump bilet a fost vândut la prețul de peste 128.000 de dolari, unii numint această luptă ca fiind “Prima Luptă din Lume de 1 Miliard de Dolari”.

Doar din vânzările de PPV și din biletele de intrare veniturile au ajuns la peste 550 de milioane de dolari pentru această luptă. La acestea se adaugă veniturile din sponsorizări, drepturi TV, vânzări de produse personalizate, vânzările de bar de la eveniment și pariuri.

Evenimentul a conținut doar lupte de box având un număr total de 8 lupte, 4 fiind pe cardul principal, ele fiind transmise cu plata prin PPV. Din celelalte lupte, 2 au fost difuzate pe televiziune iar 2 nu au fost difuzate. Mai jos se pot vedea și bursele garantate fiecărui boxer.

MAINCARD

  • Gervonta Davis ($600,000) vs. Francisco Fonseca ($35,000)
  • Nathan Cleverly ($100,000) vs. Badou Jack ($750,000)
  • Andrew Tabiti ($100,000) vs. Steve Cunningham ($100,000)

UNDERCARD

  • Thomas Dulorme ($75,000) vs. Yordenis Ugás ($50,000)
  • Juan Heraldez ($12,500) vs. Jose Borrego ($5000)

UNDERCARD 

  • Kevin Newman ($7500) vs. Antonio Hernandez ($7000)
  • Savannah Marshall ($5000) vs. Sydney LeBlanc ($3500)
conor-mcgregor-vs-floyd-mayweather-box
conor-mcgregor-vs-floyd-mayweather-box

THE MONEY FIGHT

BOX, FLOYD MAYWEATHER, CONOR MCGREGOR, THE MONEY FIGHT, CEA MAI MARE LUPTA DE BOX, MECI DE BOX, CAT AU CASTIGAT FLOYD MAYWEATHER SI CONOR MCGREGOR, BOXING FIGHT, CATE MILIOADE DE DOLARI AU CASTIGAT DIN MECIUL DE BOX CONOR SI FLOYD

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here