>
7 C
Bucharest
Thursday, February 29, 2024
HomeCategoriieSports, Gaming & PariurieSPORTS: SUPERBET OPEN a găzduit competitia de COUNTER-STRIKE printr-o finala de foc!

eSPORTS: SUPERBET OPEN a găzduit competitia de COUNTER-STRIKE printr-o finala de foc!

Date:

Related stories

MMA Transilvania, salba de medalii la Campionatul National de Kempo

MMA Transilvania - Campionatul National de Kwempo K1

ISKA Kickboxing: Tudor Cimpean de la MMA Transilvania revine cu 2 medalii de la Campionatul Mondial

ISKA Kickboxing: Tudor Cimpean de la MMA Transilvania revine în România cu 2 medalii de la Campionatul Mondial ISKA.

MMA: Gala HEROES 8 “Cușca cu Lei” este 𝘚𝘖𝘓𝘋 𝘖𝘜𝘛!

MMA BUCURESTI: Gala HEROES 8 - Heroes Fight League “Cușca cu Lei” de luni 16 octombrie 2023 este 𝘚𝘖𝘓𝘋 𝘖𝘜𝘛!

HEROES MMA: Dan Tudoran vs Mario Geler

Heroes Fighting League Dan Tudoran, sportivul din Popesti Leordeni revine...

BKFC, noul sport de luptă de contact cu cea mai rapidă dezvoltare!

Ce este BKFC - Bare Knuckle Fighting Championship? Bare Knuckle...

Asigurare RCA

Asigurare RCA online!pint.ro%20

eSPORTS: SUPERBET OPEN a găzduit competitia de COUNTER-STRIKE printr-o finala de foc!

eSPORTS ROMANIA

Peste 55.000 de oameni au urmărit victoria Nexus Gaming în fața OneTap Gaming pe canalele YouTube și Twitch ale Digital Crusade.

Înainte de finală, publicul a putut să urmărească un meci demonstrativ cu unii dintre cei mai populari influenceri ai momentului. Echipa JaxiTV formată din Jaxi, Romani, Keta, PopTheCaster și AlexaTV s-a luptat cu echipa Spicy Legend formată din Spicy, imoGen, Palash, Tedereu și Tak3MyFury.

De asemenea, într-un moment special dedicat finalei, Cătălin Moroșanu s-a confruntat cu ImoGen la Mortal Kombat, popularul joc de lupte de la NetherRealm Studios. A fost o bătălie foarte incitantă, o oportunitate pentru public de a vedea cum se descurcă un atlet consacrat atunci când este pus în postura unui jucător. Aceste momente au stabilit scena pentru marea finală și au fost un „aperitiv” potrivit pentru ceea ce urma.

În marea finală a Superbet Open, Nexus Gaming a reușit să învingă OneTap Gaming cu 3-2, într-un cel mai bun din cinci în care Nexus a început cu 1-0 (după câștigarea fazei de playoff cu dublă eliminare). Deși Nexus a preluat conducerea devreme, câștigând prima hartă, OneTap a dat dovadă de un spirit de echipă extraordinar. Conducând 2-0 la general, sătmărenii au reușit să câștige două cartonașe consecutive și să egaleze, ducând scorul la 2-2. În cele din urmă, Nexus Gaming a ieșit pe primul loc, câștigând ultima hartă a finalei cele mai bune din cinci și aducând scorul la 3-2. Atmosfera a fost euforică, iar suspansul a fost acasă.

Pentru Nexus Gaming, aceasta a fost prima lor victorie la Superbet Open, o victorie câștigată cu greu în fața unei echipe, OneTap Gaming, care a reușit să surprindă și să încânte mulțimea cu o revenire extraordinară în meci.

Finala Superbet Open marchează sfârșitul unei lungi călătorii, o călătorie la care au participat cei mai buni jucători de Counter-Strike din România. Călătoria echipelor de-a lungul turneului ne-a oferit surprize precum performanța superioară a lui Quantum Prodigy, eșecul de a se califica în play-off pentru mai multe echipe consacrate și, bineînțeles, finala magnifică oferită de Nexus și OneTap Gaming.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără sprijinul și implicarea activă a publicului și a tuturor partenerilor care ne-au fost alături: Creatopy, KFC România, Campofrio, Lenovo Legion, HyperX, Banca Transilvania, Hellcase, Urban Monkey, Primăria Cluj, CREIC , Hampton by Hilton, Iulius Mall, Borsec și Romanian Esports League.

CS GO

eSports, Digital Crusade, SUPERBET OPEN, Nexus Gaming, Counter-Strike Romania, Quantum Prodigy, OneTap Gaming,Catalin Morosanu, SuperBet, ImoGen, Mortal Kombat, JaxTV

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

pint.ro%20

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here