>
29.5 C
Bucharest
Tuesday, September 26, 2023
HomeEvenimenteSBC SUMMIT CIS - Comunitatea Statelor Independente vor găzdui cel mai important...

SBC SUMMIT CIS – Comunitatea Statelor Independente vor găzdui cel mai important eveniment din Industria de Pariuri Sportive și iGaming

Date:

Related stories

HEROES MMA: Dan Tudoran vs Mario Geler

Heroes Fighting League Dan Tudoran, sportivul din Popesti Leordeni revine...

BKFC, noul sport de luptă de contact cu cea mai rapidă dezvoltare!

Ce este BKFC - Bare Knuckle Fighting Championship? Bare Knuckle...

MMA UFC 289: Nunez vs Aldana & Diana Belbita vs Maria Oliveira

Cât au câștigat luptătorii de MMA în UFC 289:...

TOP 10: Cine este cel mai bine plătit sportiv din lume în 2022-2023?

TOP 10: Cine este cel mai bine plătit sportiv din lume în 2022-2023? Cine sunt cei mai bine platiti sportivi in ultimul an?

MMA – Diana Belbita “THE WARRIOR PRINCESS” returns to the UFC octagon.

MMA - Diana Belbita "THE WARRIOR PRINCESS" returns to the UFC octagon. When will Diana Belbita fight again in the UFC - Ultimate Fighting Championship?

Asigurare RCA

Asigurare RCA online!pint.ro%20

SBC SUMMIT CIS – Comunitatea Statelor Independente vor găzdui cel mai important eveniment din Industria de Pariuri Sportive și iGaming

SBC Summit CIS este cel mai important eveniment dedicat industriei de pariuri sportive și igaming din regiunea CSI.

Evenimentul oferă o oportunitate excepțională pentru toți cei interesați de piețele din CSI și din Europa de Est de a ajunge și de a se conecta cu operatorii, afiliații, furnizorii și autoritățile de reglementare, pentru a face schimb de idei și a face afaceri.

Organizat în asociere cu Sports Media Holding, cea de-a doua ediție a evenimentului combină, încă o dată, o conferință la nivel înalt, o expoziție care prezintă cele mai recente inovații de produs adaptate piețelor din CSI și un program de întâlniri de networking care culminează cu o petrecere de final.

Regiunea CSI și piețele din jur oferă oportunități excepționale pentru industria jocurilor de noroc, dar informațiile, perspectivele și conexiunile potrivite sunt greu de găsit.

SBC, Parimatch și Sports Media Holding vor reuni cei mai buni experți din industrie pentru a-și împărtăși cunoștințele despre oportunitățile din țări precum Ucraina, Uzbekistan, Georgia și statele baltice, șansa ca regiunea de a se dezvolta într-un hub global pentru tehnologie de jocuri și strategii responsabile de jocuri de noroc.

Pentru cei care nu pot să ajungă la eveniment, dar dornici să învețe din experiența vorbitorilor și să vadă cele mai recente produse, o versiune digitală a SBC Summit CIS va oferi acces online la sesiunile conferinței și la o expoziție interactivă.

SBC SUMMIT CIS

SBC SUMMIT CIS – Comunitatea Statelor Independente vor găzdui cel mai important eveniment din Industria de Pariuri Sportive și iGaming


Programul complet al evenimentului se poate vedea aici.

CIS – Comunitatea Statelor Independente

Eveniment / Summit / Conferinte / Expozitie - Pariuri Sportive & iGaming
Eveniment / Summit / Conferinte / Expozitie – Pariuri Sportive & iGaming

Industria de Pariuri Sportive, Industria de Jocuri Online, Conferinte, expozitii, summit, sbc, iGaming, Hub Global, Afaceri, Networking, Petreceri, Evenimente, Afiliati, Media, Marketing, Online Marketing, Media Buyer

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

pint.ro%20

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here