-0.8 C
Bucharest
Monday, January 30, 2023
HomeCategoriiTehnologii si InvestitiiJOCURI: Se zvonește că SONY va lansa un nou model de PS5...

JOCURI: Se zvonește că SONY va lansa un nou model de PS5 anul viitor.

Date:

Related stories

FOTBAL: Cristiano Ronaldo a primit o ofertă în valoare de 200 milioane de euro pe an.

Cristiano Ronaldo a primit o ofertă de la clubul saudit Al-Nassr pentru a semna un contract pe trei ani, în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro pe an.

MMA Bucuresti: TOP 10 Cluburi Sportive si săli de MMA in Bucuresti

MMA Bucuresti: TOP 10 Cluburi Sportive si săli de MMA in Bucuresti

MMA: Cine sunt câștigătorii galei HEROES 6 din București?

MMA: Cine sunt câștigătorii galei HEROES 6 din București?

GAMING: Street Fighter 6 este conceput pentru a fi un joc de lupte pe care oricine il poate juca.

GAMING: Street Fighter 6 este conceput pentru a fi un joc de lupte pe care oricine il poate juca.

ENTORSĂ: Cum recunosc o entorsă și ce trebuie să fac în cazul unei accidentări?

ENTORSĂ: Cum recunosc o entorsă și ce trebuie să fac în cazul unei accidentări? Cum pot să mă recuperez mai repede? Tratament rapid entorse
spot_imgspot_img

JOCURI: Se zvonește că SONY va lansa un nou model de PS5 anul viitor.

Sony va lansa 10 noi jocuri PlayStation pentru serviciul live până în 2026

Potrivit insiderului Sony de încredere, Tom Henderson, gigantul tehnologic își propune să lanseze consola „aproape identică” în 12 luni.
Potrivit Insider Gaming, firma plănuiește să producă 18,5 milioane de unități din noul model anul viitor și 12 milioane de unități din originalul.

În iunie, Sony a dezvăluit că a vândut 21 de milioane de console PS5 la nivel global.

Sony a majorat recent prețul PS5-ului lor într-o serie de teritorii – fără a include SUA – din cauza „ratelor ridicate ale inflației globale”.

SONY - PLAY STATION - PSP
SONY – PLAY STATION 5- PS5

Sony a promis 10 noi jocuri PlayStation pentru servicii live până în 2026.

După achiziționarea Bungie de către gigantul tehnologic, Sony și-a stabilit planurile de a folosi experiențele dezvoltatorului de jocuri video pentru a livra o serie de modele, aparent pentru PS5, deși acest lucru nu este confirmat.

Directorul financiar Hiroki Totok a spus: „Studiile noastre vor învăța de la Bungie, aceasta este o dorință puternică că partea Bungie este dispusă să lucreze îndeaproape cu noi”. Între timp, Sony urmează să facă mai multe achiziții de studiouri după ce a cumpărat Bungie.

Compania din spatele PlayStation a cumpărat dezvoltatorul „Halo” și „Destiny” pentru 3,6 miliarde de dolari și se spune că nu au terminat cu achiziții mari. Șeful Gamesindustry.biz, Christopher Dring, a dezvăluit că președintele și CEO-ul PlayStation, Jim Ryan, i-a spus să „se aștepte la mai mult”.

În acord, Bungie devine o „filială independentă” a Sony Interactive Entertainment, detaliile fiind confirmate prin intermediul Sony într-un comunicat de presă. Șeful PS Herman Hulst a spus: „Sunt absolut încântat să-i urez bun venit lui Bungie în familia PlayStation!

„Bungie creează jocuri bazate pe comunitate cu o tehnologie remarcabilă, care sunt foarte distractive de jucat și știu că toată lumea de la PlayStation Studios va fi încântată de ceea ce putem împărtăși și învăța împreună.” Studioul va lansa în continuare jocuri multiplatformă și vor putea „să se autopublice și să ajungă la jucători oriunde vor alege să joace”, potrivit GI.buz.

Ryan a adăugat: „Am avut un parteneriat puternic cu Bungie de la începutul francizei Destiny și nu aș putea fi mai încântat să salut oficial studioul în familia PlayStation”. Și șeful Bungie, Pete Parsons, a comentat: „Universurile noastre originale au un potențial imens și, cu sprijinul SIE, îl vom propulsa pe Bungie să devină o companie globală de divertisment multimedia dedicată realizării viziunii noastre creative”.

SONY - PLAY STATION 5- PS5
SONY – PLAY STATION 5- PS5

SONY, PS5, PLAY STATION, GAMES, CONSOLE, JOCURI, MODEL PSP, MODEL NOU PS5, NOUL MODEL PS5, NOUL PLAY STATION DE LA SONY, BUNGIE, TOM HENDERSON SONY, PETER PARSONS, GAMERI, PLAYSTATION STUDIOS, HALO, DESTINY, JIM RYAN

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here