MMA: Nicolae Negumereanu l-a învins pe Ihor Potieria la #UFC277:

MMA: Nicolae Negumereanu l-a învins pe Ihor Potieria la #UFC277

0
243
nicolae-negumereanu
nicolae-negumereanu
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

MMA: Nicolae Negumereanu l-a învins pe Ihor Potieria la #UFC277

Negumereanu a ajuns la

4 victorii consecutive în UFC

Nicolae Negumereanu continuă să câștige în cea mai puternică promoție de MMA din SUA. Luptătorul brașovean l-a dominat pe Ihor Potieria, din Ucraina, în UFC277, eveniment care a avut loc în Dallas. Negumereanu a început foarte agresiv, încă de la început, lupta și și-a pus adversarul la podea din prima repriză. Românul a câștigat prima repriză cu 10-9. Ihor Potieria nu a mai avut replică în runda a doua, când a fost învins prin KO de luptătorul român.

Nick Negumereanu este cel mai bun luptător român din UFC, cu 4 victorii din 5 lupte. În prezent Diana Belbiță reprezintă sexul feminin românesc în promoția americană Ultimate Fighting Championship. DIANA BELBITA Warrior Princess” are 4 lupte în UFC, 1 victorie și 3 înfrângeri.

nick nicolae negumereanu ufc - victorii - sherdog
nick nicolae negumereanu ufc – victorii – sherdog

Următorul meci a lui Nick Negumereanu va avea loc în data de 12 noiembrie, la MADISON SQUARE GARDEN, NEW YORK, NEW YORK, UNITED STATES, în cadru #UFC281 . Nicolae Negumereanu îl va întâlni pe CARLOS ULBERG din Noua Zeelandă.

nick nicolae negumereanu ufc - urmatorul meci
nick nicolae negumereanu ufc – urmatorul meci

UFT – ULTIMATE FIGHTING TOURNAMENT

UFC, cea mai importantă organizație mondială de arte marțiale mixte, a anunțat astăzi Neds drept „partenerul oficial de pariuri al UFC” în Australia.

Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here