>
29.5 C
Bucharest
Tuesday, September 26, 2023
HomeCategoriieSports, Gaming & PariuriUFC, cea mai importantă organizație mondială de arte marțiale mixte, a anunțat...

UFC, cea mai importantă organizație mondială de arte marțiale mixte, a anunțat astăzi Neds drept „partenerul oficial de pariuri al UFC” în Australia.

Date:

Related stories

HEROES MMA: Dan Tudoran vs Mario Geler

Heroes Fighting League Dan Tudoran, sportivul din Popesti Leordeni revine...

BKFC, noul sport de luptă de contact cu cea mai rapidă dezvoltare!

Ce este BKFC - Bare Knuckle Fighting Championship? Bare Knuckle...

MMA UFC 289: Nunez vs Aldana & Diana Belbita vs Maria Oliveira

Cât au câștigat luptătorii de MMA în UFC 289:...

TOP 10: Cine este cel mai bine plătit sportiv din lume în 2022-2023?

TOP 10: Cine este cel mai bine plătit sportiv din lume în 2022-2023? Cine sunt cei mai bine platiti sportivi in ultimul an?

MMA – Diana Belbita “THE WARRIOR PRINCESS” returns to the UFC octagon.

MMA - Diana Belbita "THE WARRIOR PRINCESS" returns to the UFC octagon. When will Diana Belbita fight again in the UFC - Ultimate Fighting Championship?

Asigurare RCA

Asigurare RCA online!pint.ro%20

Compania de pariuri sportive Neds a ajuns la un acord cu Ultimate Fighting Championship pentru a deveni partenerul oficial de pariuri al promotorului de arte marțiale mixte din Australia.

Ca parte a acordului, grupul deținut de Entain va primi branding pe Octagon, ringul de luptă, și integrare exclusivă a transmisiei la anumite evenimente UFC, începând cu UFC 264.

Un pilon cheie al strategiei ESG a Entain este adoptarea unui cadru de guvernanță corporativă standard.

Neds, care face parte din Grupul Entain, una dintre cele mai mari companii de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, este printre mărcile de pariuri cu cea mai rapidă creștere din Australia și este renumită pentru produse inovatoare și promoții palpitante.

entain
entain

„Neds este cel mai progresist brand din pariurile australiene și este foarte logic să colaborezi cu UFC, care s-a dovedit a fi cea mai progresistă organizație sportivă din lume”, a declarat James Burnett, Chief Marketing Officer, Neds. Creșterea popularității UFC în ultimul deceniu s-a tradus într-o creștere incredibilă a spațiului de pariuri din Australia și suntem încrezători că va continua să se extindă în următorii ani. Suntem cu toții să ducem lucrurile la „Neds Level” și acest parteneriat va Oferă-i pariorilor UFC australieni o oportunitate incredibilă de a fi implicați în acțiune și de a-și duce fandom-ul la următorul nivel.”

strategia entain: Ne concentrăm pe o serie de oportunități interesante de creștere care vor crește semnificativ valoarea Grupului. Credem că cea mai durabilă afacere va fi cea mai de succes.

Gigantul pariurilor digitale va avea, de asemenea, capacitatea de a crea promoții pentru fani și clienții Neds pentru a câștiga experiențe exclusive UFC. Neds va avea, de asemenea, prezență pe platformele sociale locale ale UFC, prezentând conținut nou de previzualizare specific evenimentului, asigurându-se că pariorii australieni sunt bine informați.

„Suntem încântați să colaborăm cu un brand atât de interesant și inovator precum Neds”, a declarat Nick Smith, Vicepreședinte al Parteneriatelor Globale, UFC. „La fel ca UFC, Neds sunt tineri în industria lor și se concentrează pe mereu să pună fanii în centrul a tot ceea ce fac. Dacă te uiți la ceea ce a reușit UFC să ofere în ultimul an, acest parteneriat este un indicator excelent al forței și poziției continue pe care le deține UFC în Australia. Suntem încântați să implicăm fanii ca niciodată cu Neds într-o piață care este extrem de importantă pentru afacerea noastră.”

UFCÒ a fost prima organizație sportivă profesionistă importantă din SUA care a revenit în era COVID cu UFC® 249: FERGUSON vs. GAETHJE în mai 2020. Mai recent, UFC® 261: USMAN vs. MASVIDAL din aprilie trecut a fost în primul rând, epuizat, eveniment sportiv major cu capacitate maximă de fani într-o arenă interioară din Statele Unite de anul trecut. De la începutul pandemiei, UFC a produs mai mult de 50 de evenimente, inclusiv cele care arată loc pe UFC FIGHT ISLANDÔ din Abu Dhabi și au captat imaginația lumii sportului.

Cu un alt program de evenimente interesant în curs de desfășurare pentru 2021, se cuvine ca UFC să-i întâmpine pe Neds în Octogon cu cele mai favorabile cote.

Despre UFC®

UFC® este cea mai importantă organizație de arte marțiale mixte (MMA) din lume, cu peste 625 de milioane de fani și 155 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Organizația produce anual peste 40 de evenimente live în unele dintre cele mai prestigioase arene din lume, în timp ce difuzează la aproximativ 900 de milioane de gospodării TV din peste 175 de țări. Lista de atleți a UFC cuprinde cei mai buni sportivi de MMA din lume, reprezentând peste 70 de țări. Ofertele digitale ale organizației includ UFC FIGHT PASS®, unul dintre cele mai importante servicii de streaming din lume pentru sporturi de luptă. UFC este deținut de compania globală de divertisment, sport și conținut Endeavour și are sediul în Las Vegas, Nevada. Pentru mai multe informații, vizitați UFC.com și urmăriți UFC pe Facebook.com/UFC, Twitter, Snapchat, Instagram și TikTok: @UFC.
Cu un alt program de evenimente interesant în curs de desfășurare pentru 2021, se cuvine ca UFC să-i întâmpine pe Neds în Octogon cu cele mai favorabile cote.

Despre Entain

Entain plc (LSE: ENT) (fostă GVC Holdings plc) este o companie FTSE100 și este unul dintre cele mai mari grupuri de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, care operează atât online, cât și în sectorul retail. Grupul deține un portofoliu cuprinzător de mărci consacrate. Printre mărcile sportive se numără Ladbrokes, Neds, Betstar și Bookmaker pe piața australiană.
Entain este rezident fiscal în Regatul Unit, cu licențe în peste 20 de țări, pe cinci continente. Angajamentul Grupului de a asigura sustenabilitate și creștere este recunoscut prin apartenența la indicii FTSE4Good și DJSI ESG, care identifică companiile care îndeplinesc standardele de responsabilitate corporativă recunoscute la nivel global.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

pint.ro%20

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here