iGaming & Pariuri Sportive: SBC Summit Barcelona 2022 – Show-ul Global de IGaming si Pariuri Sportive

Evenimentul Global de Conferințe și Expoziții pentru Pariuri Sportive și iGaming

0
317
Evenimentul Global de Conferințe pentru Pariuri Sportive și iGaming
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

iGaming & Pariuri Sportive: SBC Summit Barcelona 2022 – Show-ul Global de IGaming si Pariuri Sportive

SBC Summit Barcelona, evenimentul ce cuprinde cele mai importante conferințe din industria de igaming și pariuri sportive din lume, locul în care liderii mondiali în pariuri sportive și iGaming se reunesc pentru a discuta despre viitorul industriei, pentru a face schimb de cunoștințe și pentru a construi conexiuni puternice, va avea loc în perioada 20-22 septembrie 2022.

SBC Summit Barcelona revine la Barcelona Montjuic pentru a doua ediție, în urma unui eveniment de lansare de mare succes în 2021.

Cei prezenți la Barcelona pot explora cele mai recente și mai așteptate lansări de produse pe un etaj expozițional de 18.000 m² care include 200 furnizori de talie mondială.

Expoziția este însoțită de cea mai cuprinzătoare agendă a conferinței din acest an, cu o gamă de peste 350 de speakeri, directori și specialiști în domeniu.

Vor fi analizate toate problemele cheie din:

  • pariuri sportive,
  • cazinouri online,
  • marketing afiliat,
  • metode de plăți și
  • despre jocuri de noroc mai sigure;   

precum și despre:

  • -tehnologie emergentă,
  • blockchain și
  • metaverse.

Deoarece se așteaptă să participe peste 6.000 de directori seniori, locul SBC Summit Barcelona va fi împărțit în 5 zone. Zonele Pariuri sportive, Cazino și iGaming, Plăți și Conformitate, Afiliat, Marketing și Media și Tehnologia emergentă, Blockchain și Metaverse vor avea fiecare propriul stadiu de conferință, expoziție și zone de rețea, unde puteți întâlni colegi profesioniști, puteți face o scufundare profundă. în perspectivele și ideile care modelează viitorul sectorului dvs. și vedeți cele mai interesante noi produse specializate.

Pariuri Sportive – Jocuri Online – Cazino

Marketing Afiliat – Metaverse

Tehnologia Blockchain

Programul complet al evenimentului se poate vedea aici.

SBC Summit - Barcelona 2022
SBC Summit – Barcelona 2022

SBC SUMMIT – BARCELONA 20-22 SEPTEMBRIE 2022

Eveniment, conferințe, summit, expoziție, pariuri sportive, pariuri online, jocuri online, Industria de Jocuri, Industria de Pariuri Sportive, Casino, Gaming, Igaming, Marketing Afiliat, Media, Tehnologie emergentă, Blockchain, Metaverse, Speakeri, Sport Online

Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here