>
16.1 C
Bucharest
Saturday, April 13, 2024
HomeCategoriiTehnologii si InvestitiiGAMES: Netflix își lansează propriul studio de jocuri video.

GAMES: Netflix își lansează propriul studio de jocuri video.

Date:

Related stories

MMA Transilvania, salba de medalii la Campionatul National de Kempo

MMA Transilvania - Campionatul National de Kwempo K1

ISKA Kickboxing: Tudor Cimpean de la MMA Transilvania revine cu 2 medalii de la Campionatul Mondial

ISKA Kickboxing: Tudor Cimpean de la MMA Transilvania revine în România cu 2 medalii de la Campionatul Mondial ISKA.

MMA: Gala HEROES 8 “Cușca cu Lei” este 𝘚𝘖𝘓𝘋 𝘖𝘜𝘛!

MMA BUCURESTI: Gala HEROES 8 - Heroes Fight League “Cușca cu Lei” de luni 16 octombrie 2023 este 𝘚𝘖𝘓𝘋 𝘖𝘜𝘛!

HEROES MMA: Dan Tudoran vs Mario Geler

Heroes Fighting League Dan Tudoran, sportivul din Popesti Leordeni revine...

BKFC, noul sport de luptă de contact cu cea mai rapidă dezvoltare!

Ce este BKFC - Bare Knuckle Fighting Championship? Bare Knuckle...

Asigurare RCA

Asigurare RCA online!pint.ro%20

GAMES: Netflix își lansează propriul studio de jocuri video.

Gigantul de streaming intenționează să își pună amprenta în industria jocurilor video prin înființarea unui proiect bazat pe în Helskini.

Netflix face echipă cu Ubisoft pentru a lansa trei jocuri exclusive

Această mișcare vine după ce compania de divertisment a achiziționat câteva companii de jocuri mai mici, cum ar fi Night School Studio, care a făcut Oxenfree.

Într-o postare pe blog, Amir Rahimi, vicepreședintele Game Studios, a scris că au „viziunea de a construi un studio de jocuri de clasă mondială”. El a adăugat: „Va aduce o varietate de jocuri originale încântătoare și profund captivante, fără reclame și fără achiziții în aplicație”.

În luna aprilie, Netflix a spus că a înregistrat o pierdere de 200 000 de abonați, marcând prima pierdere trimestrială din 2011. În urma acesteia, prețul acțiunilor lor a scăzut cu 35%, luând peste 50 de miliarde de dolari din valoarea lor de piață. Între aprilie și iulie anul acesta, au raportat o pierdere de aproape un milion de utilizatori, cea mai mare reducere din istoria lor, lăsându-i cu 220 de milioane de utilizatori în întreaga lume. Trecerea către jocurile video este încă neclar dacă este doar pentru dispozitive mobile sau dacă intenționează să se mute pe console.

Gigantul de streaming, care permite miliardelor de utilizatori din întreaga lume să acceseze ore nesfârșite de conținut TV și film, se pregătește să lanseze o serie de jocuri cu dezvoltatorul Ubisoft, inclusiv un nou „Assasins’ Creed”.

Annakaisa Kultima, un cercetător în domeniul jocurilor din Helsinki, consideră că recenta achiziție de către Netflix a Next Games – tot cu sediul în capitala Finlandei și i-a ajutat să creeze un joc bazat pe hit-ul lor original „Stranger Things” – a fost un factor care a contribuit la dezvoltarea noii lor afaceri.

Ea a declarat pentru BBC News: „Știu cum funcționează Helsinki și cum funcționează cultura de dezvoltare în Finlanda.

„Există sute de jocuri publicate zilnic în magazinele de aplicații, așa că pentru a ajunge cu adevărat acolo, trebuie să aveți cunoștințele critice despre cum să faceți acest lucru.

„Avem reputația că ne descurcăm destul de bine în ultimul deceniu sau două în industria jocurilor, dar jocurile nu sunt etichetate acolo unde au fost produse.

„Din această perspectivă, cred că acesta este motivul, ei știu că talentul are sediul în Finlanda – [dezvoltatorul Clash of Clans] Supercell este în Helsinki, în centrul orașului, iar [dezvoltatorul Angry Birds] Rovio Entertainment și [dezvoltatorul Control] Remedy Entertainment sunt în Espoo, care se învecinează cu orașul”.

Netflix face echipă cu Ubisoft pentru a lansa trei jocuri exclusive

Netflix a declarat: „Primul joc din parteneriat va fi o continuare a „Valiant Hearts”, aventura-puzzle din Primul Război Mondial. Regizat de echipa din spatele primului joc, noua poveste va fi lansată în ianuarie 2023. De asemenea, în 2023 vine cu o nouă Mighty Quest for Epic Loot, care le va aduce membrilor Netflix o aventură hack-and-slash inspirată de roguelite.

În cele din urmă, sunt vești mari pentru fanii Assassin’s Creed: pe lângă seria de acțiune live Assassin’s Creed care este dezvoltată pentru Netflix, un joc mobil original Assassin’s Creed este, de asemenea, în lucru.”

Se pare că Netflix intenționează să lanseze aproape 50 de jocuri pe platformă în anul următor, iar șefa de jocuri externe, Leanne Loombe, a explicat că compania speră să creeze un joc pentru toată lumea.

Ea a declarat pentru The Financial Times: „Oricine sunt membrii noștri, vrem să ne asigurăm că există un joc acolo pentru ei, vom începe să ne concentrăm mai mult pe Netflix IP, deoarece în asta avem o superputere. Oamenii încă joacă jocuri. deci există încă o oportunitate uriașă pentru noi. Ai nevoie de câteva ore pentru a viziona un serial TV sau filme, dar ai nevoie doar de cinci minute pentru a juca un joc.”

NETFLIX, TEHNOLOGIE, GAMING, STREAMING, TECH, JOCURI ONLINE, GAMES, CONSOLE, HELSINKY, ELECTRONIC ARTS, ANGRY BIRDS, ROVIO ENTERTAIMENT, REMEDY ENTERTAIMENT, STUDIO JOCURI, CREATOR JOCURI, APLICATIE JOCURI, JOC ONLINE, GAMER, FAN JOCURI

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

pint.ro%20

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here