Hackathons.ro este o platformă digitală de promovare a inovației și tehnologiilor disruptive în România. Hackathons.ro coagulează o comunitate de profesioniști și experți în tehnologie din diverse domenii de activitate precum si echipele care dezvoltă în mod susținut proiecte în spirit creativ de tip Hackathon.

Comunitatea Hackathons.ro  a fost lansată în luna mai 2021. Platforma comunității promovează informații de specialitate, evenimente și noutăți din domeniu și se adresează atât domeniului educațional -universitar și preuniversitar-, cât și celui de business. Promovăm cu prioritate inițiativele și activitățile de tip Hackhaton, temele, rezultatele și pe cei care susțin aceste activități. Sub umbrela Hackathons.ro organizăm webinarii și dezbateri profesionale proprii pentru a susține efortul de educare și promovare la nivel național și internațional.

Platforma Hackathons.ro este dezvoltată de Oameni și Companii, cu suportul științific al Asociației Române pentru Lingvistică Computațională (ARLC).