>
29.5 C
Bucharest
Tuesday, September 26, 2023
HomeCategoriieSports, Gaming & PariuriONE CHAMPIONSHIP, ORGANIZATIA DE MMA DIN ASIA, INVESTESTE $50M IN ESPORTS

ONE CHAMPIONSHIP, ORGANIZATIA DE MMA DIN ASIA, INVESTESTE $50M IN ESPORTS

Date:

Related stories

HEROES MMA: Dan Tudoran vs Mario Geler

Heroes Fighting League Dan Tudoran, sportivul din Popesti Leordeni revine...

BKFC, noul sport de luptă de contact cu cea mai rapidă dezvoltare!

Ce este BKFC - Bare Knuckle Fighting Championship? Bare Knuckle...

MMA UFC 289: Nunez vs Aldana & Diana Belbita vs Maria Oliveira

Cât au câștigat luptătorii de MMA în UFC 289:...

TOP 10: Cine este cel mai bine plătit sportiv din lume în 2022-2023?

TOP 10: Cine este cel mai bine plătit sportiv din lume în 2022-2023? Cine sunt cei mai bine platiti sportivi in ultimul an?

MMA – Diana Belbita “THE WARRIOR PRINCESS” returns to the UFC octagon.

MMA - Diana Belbita "THE WARRIOR PRINCESS" returns to the UFC octagon. When will Diana Belbita fight again in the UFC - Ultimate Fighting Championship?

Asigurare RCA

Asigurare RCA online!pint.ro%20

Promoția de arte marțiale mixte din Singapore One Championship a anunțat planuri de a investi până la 50 de milioane de dolari (USD) în eSporturi. Aceasta va fi un joint venture pentru One, deoarece Dentsu – cea mai mare agenție de publicitate globală din Japonia – va face, de asemenea, parte la lansarea One eSports.

Demetrious Johnson a fost numit unul dintre ambasadorii mărcii eSports

One eSports a semnat deja contracte de parteneriat cu Razer și Singtel – o companie de telecomunicații cu sediul în Singapore.

Unul a anunțat că vor avea loc mai multe evenimente pe parcursul anului 2019, deși nu au fost date anumite date. Cu toate acestea, compania a anunțat că aceste evenimente de esports vor „scăpa” din programul organizației MMA. One Championship intenționează să organizeze 30 de evenimente în calendarul 2019, care include date în Indonezia, Thailanda, Singapore, Japonia, China, Vietnam și alte piețe asiatice majore.

„Vedem o încrucișare naturală între fanii artelor marțiale și a jocurilor din Asia și o oportunitate de a-i reuni sub casa milenială a sporturilor live din Asia”, a declarat președintele și directorul executiv al ONE, Chatri Sityodtong. „Misiunea noastră este să sărbătorim eroii e-sporturilor din Asia pe scena globală.”

Se pare că One s-a angajat să dea un impuls major în domeniul esporturilor, compania plănuind să organizeze evenimente live împreună cu documentare, reality show-uri, emisiuni săptămânale de reviste și alt conținut unic.

Adăugarea recentă a lui Demetrious Johnson la lista One Championship ar putea oferi, de asemenea, un impuls semnificativ pentru One eSports. Johnson – altfel cunoscut sub numele de „Mighty Mouse” – este unul dintre cei mai buni artiști marțiali mixți de pe planetă și, de asemenea, se întâmplă să fie un mare jucător și streamer pe Twitch. Johnson va servi ca ambasador-șef al mărcii la divizia de esports a companiei, lucru care va veni în mod natural omului care deține recordul pentru cele mai multe apărări consecutive ale titlului din istoria UFC.

Johnson a fost recent schimbat la One Championship de la UFC în schimbul lui Ben Askren. Johnson a vorbit în trecut despre incapacitatea UFC de a-l promova pe el și pe alți luptători, în special în ceea ce privește marca sa personală pe twitch și în lumea jocurilor video. „Mighty Mouse” va avea acum oportunitatea de a lupta într-o organizație care – potrivit lui – este despre „respectarea și promovarea luptei în mod corect ca un adevărat artist marțial”, susținând în același timp dragostea lui pentru jocurile video.

MMA – MIXED MARTIAL ARTS – ESPORTS MMA

Articol preluat de pe www.hotspawn.com – MMA Organization One Championship to Invest $50M in Esports – Hotspawn

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

pint.ro%20

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here