PARIURI – Amazon’s Prime Video adauga reteaua de pariuri SportsGrid ca si canal RAPID. Un flux de pariere continuu de 24 de ore va fi disponibil si pe platforma Freevee.

PARIURI - Amazon's Prime Video adauga reteaua de pariuri SportsGrid ca si canal RAPID. Un flux de pariere continuu de 24 de ore va fi disponibil si pe platforma Freevee.

0
226
amazone prime video channel
amazone prime video channel
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

PARIURI – Amazon’s Prime Video adauga reteaua de pariuri SportsGrid ca si canal RAPID. Un flux de pariere continuu de 24 de ore va fi disponibil si pe platforma Freevee.

Canalul este deja disponibil pe Roku, FuboTV, Sling si YouTube TV și se pare că Amazon planuieste propria sa aplicație sportivă autonomă.

Gigantul tehnologic Amazon adaugă un canal de 24 de ore serviciului său de streaming Prime Video, cu rețeaua de pariuri sportive SportsGrid fiind disponibilă și pe platforma sa ad-supported Freevee.

SportsGrid colaborează în prezent cu firmele de pariuri FanDuel, BetMGM si WynnBet in emisiunile sale pentru reteaua SportsGrid, un canal de streaming TV cu sprijin publicitar gratuit (FAST). Oferă programe live concentrate pe pariurile sportive pre-joc si in joc. Canalul este deja distribuit pe mai multe alte platforme, cum ar fi Roku, FuboTV, Sling si YouTube TV.

Ca parte a acordului de distributie global semnat cu Amazon, acesta se alatură și colecției ample de canale continue gratuite de pe Freevee, care a fost anterior cunoscut sub numele de IMDb TV.

“Este un zi emoționantă pentru echipa executivă SportsGrid să colaboreze cu serviciile Amazon Freevee și Prime Video, oferind milioanelor lor de utilizatori acces la cea mai buna sursă de destinație pentru știrile de pariuri sportive, datele în timp real și comentariile expertului”, a spus Louis Maione, președinte și co-fondator al SportsGrid.

“Așteptăm cu nerăbdare parteneriatul cu Amazon pentru a inova și a dezvolta noi instrumente pentru a implica și a redefini experiența de pariere a spectatorilor sportivi”.

Amazon a îmbunătățit recent oferta de conținut sportiv pe Prime Video, anul acesta marcând primul din contractul sau de 11 ani de difuzare a Ligii Naționale de Fotbal (NFL) Thursday Night Football în SUA. Gigantul de comerț electronic online detine, de asemenea, un pachet de drepturi din Marea Britanie pentru Premier League și drepturile braziliene pentru Asociația Națională de Baschet (NBA), precum și producția proprie a emisiunilor originale de vorbire despre sport.

Echipamente Sportive - MMA - K1 - Kickbox
http://www.tapae.ro Echipamente Sportive – MMA – K1 – Kickbox

pariuri, pariuri acum, pariuri live, pariuri online, canal de date live pariuri, canal rapid, betting, live betting, canal de pariuri, date in timp real pentru pariuri, pariori, cele mai bune siteuri de pariuri online, unde pot paria, cat a castigat la pariuri, firme de pariuri, companii de pariuri, betting company, locatii de pariuri, rxf live, pariuri ufc, pariuri sportive, lupte la pariuri, pariuri mma, pariuri ufc, pariuri live, pariuri acum, gala rxf heroes dfs uft la pariuri, best pariuri bet

Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here